Ella Gross (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Ella Gross este un model american și o vedetă de socializare. Ea a susținut calitatea de star pentru munca ei ca semnatară a listei LA Models și a modelat pentru companii precum Abercrombie. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Mai mult, în 2018, ea a început să apară în seria TV Heathers ca tânără Betty. În 2019, va juca în Malibu Rescue. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Ella Brut Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Ella Gross? Ea se află la o înălțime de 4 ft 8 în înălțime. Cântărește în jur de 45 kg sau 99 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 28-26-32 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 30 C.

Ella Gross Age

Câți ani are Ella Gross? Ziua ei de naștere cade pe 1 decembrie 2008. Are 12 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Săgetător. S-a născut în Statele Unite. S-a născut dintr-o mamă coreeană și un tată american. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Chrissy Teigen (Model) Wiki, Bio, Copii, Înălțime, Greutate, Statistici, Soț, Valoare netă, Date

Wiki Ella Gross

Ella GrossWiki / Bio
Nume realElla Gross
PoreclăElla
Faimos caModel, Social Media Star
Vârstăîn vârstă de 12 ani
Zi de nastere1 decembrie 2008
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 28-26-32 țoli
Dimensiunea cupei sutienului30 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 100.000 $ (USD)

Iubitul Ella Gross

Cine este iubitul Ella Gross? Vedeta superbă și superba Ella Gross este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Ella-Gross-iubit

Citește și: Khia Lopez (Model de modă) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Valoarea netă brută a Ella

Cât costă valoarea netă a Ella Gross? La o vârstă fragedă, Ella Gross și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 100.000 USD (USD).

Fapte Ella Gross

  1. Ella Gross are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  4. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  5. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!

Citește și: Adut Akech (Model) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Vârstă, Iubit, Etnie, Religie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found