Wonder The Movie: complot, liste de distribuție, recenzie, trailer și final explicat

Sinopsis Wonder Movie: Un film dramatic american din 2017 regizat de Stephen Chbosky și scris de Jack Thorne, Steven Conrad și Chbosky, care se bazează pe romanul cu același nume de R.J. Palacio, acest film urmărește un băiețel cu o deformare a feței care frecventează școala pentru prima dată. Mai mult, filmul a încasat peste 305 milioane de dolari în întreaga lume, la un buget de 20 de milioane de dolari. La cea de-a 90-a ediție a Premiilor Academiei, filmul a fost nominalizat la Cel mai bun machiaj și coafură.

Complot Minune

Care este intriga filmului Wonder? Ca sora mai mare a unui băiat care are autism, care se leagă puternic de Via și de legătura ei cu fratele ei, Auggie Pullman. Acest film învață atât de multe lucruri diferite și este uimitor la portretizarea diferitelor emoții resimțite de diferite personaje. Auggie trebuie să facă față agresiunii direct, în timp ce mama lui se întreabă întotdeauna cum să ajute sau dacă a greșit ceva. Via își dorește să aibă propria viață, dar își iubește cu drag fratele și este foarte protector față de el. Este clar că există mai multe laturi ale poveștii și că toată lumea are motive pentru acțiunile lor.

Wonder Review

Wonder este o frumoasă dramă de familie cu o distribuție minunată. Este o poveste incredibilă a unui școlar mijlociu cu diferențe faciale care frecventează școala obișnuită pentru prima dată. Filmul prezintă acceptarea, dragostea, prietenia, bunătatea înfrumusețată cu multe momente distractive. Cea mai bună parte a acestuia a fost mesajul „dacă ți s-a dat posibilitatea să alegi să ai dreptate sau să fii bun, alege un fel”. Urmăriți această dramă emoționantă care rezonează asigurarea bunătății. Minunea era înăuntru și afară minunată. O viziune obligatorie pentru iubitorii de dramă de familie.

Liste de distribuție Wonder

  1. Julia Roberts în rolul Isabel Pullman
  2. Owen Wilson în rolul Nate Pullman
  3. Jacob Tremblay în rolul lui August „Auggie” Pullman
  4. Izabela Vidovic în rolul Olivia „Via” Pullman
  5. Maccie Margaretas ca tânără Via
  6. Mandy Patinkin în rolul domnului Tushman
  7. Daveed Diggs în rolul domnului Browne
  8. Sonia Braga Grans
  9. Danielle Rose Russell în rolul Miranda
  10. Nadji Jeter în rolul lui Justin Hollander
  11. Noah Jupe în rolul lui Jack Will
  12. Bryce Gheiser în rolul lui Julian Albans
  13. Millie Davis în rolul Summer Dawson
  14. Elle McKinnon în rolul Charlotte Cody

Explica minunea

Wonder este Auggie are 10 ani și putem spune că este puțin diferit, suferă unele diferențe faciale și părinții lui decid că este gata să intre la școala normală, care intră în clasa a cincea, dar era încă încântat să înceapă școala oricum, pentru că niciodată fiind într-un singur lucru, nu se aștepta ca fața lui să provoace atât de mult tumult, dar oricum cu ceva timp toată lumea l-a acceptat așa cum este. Filmul este foarte bun în transmiterea emoțională a personajului, iar poziția camerei ajută întotdeauna la surprinderea acestuia, dar, deși este un film emoțional, este totuși distractiv când îl vezi făcând bine și ne ajută să învățăm să tratăm oamenii mai bine pentru că uneori chiar afectează unii oameni.

Trailer Minune

În rolurile principale sunt Julia Roberts, Owen Wilson, Jacob Tremblay, Mandy Patinkin, Daveed Diggs și Izabela Vidovic. Bazat pe cel mai bine vândut roman de R.J. Palacio. Scris pentru ecran de Stephen Chbosky și Steven Conrad și Jack Thorne. Regizat de Stephen Chbosky.

Citește și: Kissing Booth 3: Data lansării, distribuția, complotul și trailerul sunt explicate


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found