Quinn Lundberg (Soția Zach Galifianakis) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Quinn Lundberg este o femeie de afaceri canadiană și cofondator al organizației de caritate Growing Voices, la ferma UBC din Vancouver, Columbia Britanică. Este mai bună jumătate din actorul, comediantul și scriitorul american Zach Galifianakis. El este un actor, comediant, muzician și scriitor american, care a devenit cunoscut cu specialul Comedy Central Presents în 2001 și și-a prezentat propriul spectacol numit Late World with Zach pe VH1 anul următor. De asemenea, a obținut o diplomă în politici publice pentru a se ajuta cu munca ei. Ea este una care preferă o viață privată. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, soț, soț, măsurători ale corpului, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre Quinn Lundberg.

Vârsta Quinn Lundberg

Câți ani are Quinn Lundberg? S-a născut în 1983. Are 38 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Statele Unite.

Quinn Lundberg Bio & Family

Numele tatălui și al mamei lui Quinn Lundberg nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. În 2016, ea și Erica Chidi Cohen au cofondat platforma educațională de afaceri LOOM. De asemenea, a cofondat organizația nonprofit „Growing Voices” în 2013 pentru a da voce oamenilor pentru a contracara stigmatizarea și discriminarea în materie de sănătate mintală.

Quinn Lundberg Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Quinn Lundberg? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Citește și: Linzey Rozon (Soția Tim Rozon) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Quinn Lundberg Wiki

Quinn LundbergWiki / Bio
Nume realQuinn Lundberg
PoreclăQuinn
Faimos caSoția lui Zach Galifianakis
Vârstă38 de ani
Zi de nastere1983
Locul naşteriiEdmonton Alberta
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
Copii1
SoțulZach Galifianakis
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Quinn Lundberg Soț și copii

Cine este soțul lui Quinn Lundberg? Este căsătorită cu Zach Galifianakis. El a fost popular din 2001. Pe 7 septembrie 2013, Lundberg a născut primul lor copil, un băiat, iar Galifianakis a ratat premiera filmului său Are You Here pentru a participa la naștere. El și Quinn au avut un al doilea fiu pe 7 noiembrie 2016.

Citește și: Megan Wallace Cunningham (soția Craig Ferguson) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Quinn Lundberg Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Quinn Lundberg? Ea a fost implicată anterior cu UNICEF și a călătorit în jurul lumii pentru a promova dezvoltarea durabilă a comunității în țările înapoiate. Mai mult, soțul ei este un actor celebru. Valoarea sa netă este estimată la peste 8 milioane de dolari (USD). Mai mult, valoarea netă a lui Quinn Lundberg este de 2 milioane USD (USD).

Fapte Quinn Lundberg

  1. Quinn Lundberg a cofondat organizația nonprofit „Growing Voices” în 2013.
  2. Ea a fost implicată anterior cu UNICEF.
  3. Unele dintre celelalte inițiative caritabile ale sale includ lucrul în vederea atenuării violenței domestice în Carolina de Nord și contribuția la construirea unui centru comunitar în Malawi.
  4. De asemenea, a obținut o diplomă în politici publice pentru a se ajuta cu munca ei.
  5. Nu este atât de activă pe platformele de socializare.

Citește și: Janaina Mendes (soția Ronaldinho) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found