Victoria Pedretti (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Victoria Pedretti este o actriță americană care a crescut la fața locului în rolul Eleanor „Nell” Crain Vance în serialul de groază Netflix, The Haunting of Hill House, în 2018. A jucat și în rolul Katherine în filmul biografic-dramatic Shirley, în 2020. Altele mai mult decât atât, are milioane de utilizatori sub pagina personală a contului Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Victoria Pedretti Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Victoria Pedretti? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Victoria Pedretti? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Victoria Pedretti Age

Câți ani are Victoria Pedretti? Ziua ei de naștere cade pe 23 martie 1995. Are 25 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în Philadelphia, PA.

Familia Victoria Pedretti

Tatăl Victoria Pedretti este de trei sferturi de origine italiană, în timp ce bunica ei maternă era evreiască Ashkenazi. Pedretti a fost diagnosticată cu ADD când avea șase ani. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În perioada educației, a urmat liceul Pennsbury din Fairless Hills și Școala de teatru Carnegie Mellon din Pittsburgh, unde a obținut o licență în arte plastice în actorie în 2017.

Citește și: Emily Alyn Lind (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date despre carieră

Victoria Pedretti Wiki

Victoria PedrettiWiki / Bio
Nume realVictoria Pedretti
PoreclăVictoria
Faimos caActriţă
Vârstă25 de ani
Zi de nastere23 martie 1995
Locul naşteriiPhiladelphia, PA
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Iubitul Victoria Pedretti

Cine este iubitul Victoria Pedretti? Este singură și nu a oferit nicio idee despre viața ei de întâlnire. Nu este încă căsătorită. Este foarte concentrată pe ea, în afară de orice altceva.

Victoria Pedretti Net Worth

Care este valoarea netă a Victoria Pedretti? Actoria este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD). A început să joace în două filme de scurt metraj independente în 2014. În 2020, Pedretti a jucat în seria antologică Povești uimitoare în rolul Evelyn Porter.

Citește și: Vanessa Hudgens (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Victoria Pedretti Carieră

Victoria Pedretti a început să joace în două scurtmetraje independente în 2014. Ea a descoperit-o pentru interpretarea Eleanor „Nell” Crain Vance în serialul de groază Netflix The Haunting of Hill House, în 2018. A jucat în seria de antologie. Povești uimitoare ca Evelyn Porter, în 2020.

Victoria Pedretti Fapte

  1. Victoria Pedretti a interpretat-o ​​pe Danielle „Dani” Clayton în seria Netflix The Haunting of Bly Manor, în 2020.
  2. Ea a primit o nominalizare la viitoarele Critics ’Choice Super Awards.
  3. A debutat în lungmetraj apărând ca Leslie Van Houten în filmul de comedie-dramă Once Upon a Time in Hollywood, în 2019.
  4. Este o iubitoare pasionată de poet.
  5. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.

Citește și: Lily Newmark (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found