Michele Morrone (Model) Soție, Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Copii, Valoare netă, Fapte

Michele Morrone este un actor, model, cântăreț și designer de modă italian. Apare atât în ​​filme italiene, cât și poloneze. El a susținut celebritatea internațională pentru rolul lui Massimo Torricelli în drama romantică erotică din 2020 365 de zile. Filmul a doborât recordul Netflix de la lansarea sa pe 7 iunie 2020. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, vârstă, înălțime, greutate, soție, iubită, copii, valoare netă, familie, carieră și multe altele. despre el!

Michele Morrone Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Michele Morrone? El se află la o înălțime de 6 ft 3 in sau altfel 1,90 m sau 190 cm. Cântărește în jur de 64 Kg sau 141 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 11 SUA.

Michele Morrone Soție și prietena

Cine este soția lui Michele Morrone? Este căsătorit cu Rouba Saadeh, un stilist libanez. Cuplul a legat nodul în 2014. Cuplul a avut o căsătorie civilă în Italia și Liban, cu ceremonii intime de 20 de invitați. Mai mult, cuplul a binecuvântat și cu doi copii. Au doi fii, Marcus care s-a născut în 2014 și Brando care s-a născut în 2018. Morrone și Saadeh au divorțat în 2018 după ce au fost împreună timp de aproape opt ani. Motivul din spatele divorțului lor îl înșela pe Saadeh. Soția Saadeh de atunci a susținut că, în 2019, o revistă italiană, Chi, a publicat fotografii ale lui Morrone cu o dansatoare de balet italiană, Elena D'Amario. După publicarea fotografiilor, Morrone s-a apărat într-o postare pe Instagram dezvăluind că el și soția sa au divorțat.

Michele Morrone Age

Câți ani are Michele Morrone? Ziua lui de naștere cade pe 3 octombrie 1990. În prezent, are 30 de ani. Semnul său zodiacal este Balanță. S-a născut în Bitonto, Italia. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Michele MorroneWiki / Bio
Nume realMichele Morrone
PoreclăMichele
Faimos caActor, model, social media Star
Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastere3 octombrie 1990
Locul naşteriiBitonto, Italia
Semnul nașteriiBalanță
NaţionalitateItaliană
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 3 in (1,90 m)
Greutateaproximativ 64 Kg (141 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-39 țoli
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului11 (SUA)
Copii1. Marcus

2. Brando

IubitaSinge
Soția / soțiaRouba Saadeh
Valoarea netăaproximativ 4 milioane USD (USD)

Michele Morrone Net Worth

Care este valoarea netă a lui Michele Morrone? Cariera de actorie a lui Morrone a început în 2011 jucând rolul lui Riccardo în Second Chance. În 2020, Morrone a devenit cunoscut pe plan internațional după ce a interpretat rolul principal al lui Massimo Torricelli, un șef al crimelor mafiote, în 365 de zile. Valoarea sa netă este estimată la peste 4 milioane de dolari (USD).

Citește și: Kristina Pimenova (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Michele Morrone Carieră

El a dorit să devină actor după ce a urmărit un film despre Harry Potter la vârsta de 11 ani. Morrone a început cariera de actorie a început în 2011. De asemenea, a apărut într-un videoclip muzical al trupei de fete italiene, Makay, în 2012. Este un chitarist și cântăreț profesionist. . A învățat cum să cânte la chitară la vârsta de 25 de ani urmărind videoclipuri de pe YouTube. Morrone s-a alăturat YouTube-ului la 16 ianuarie 2020. A câștigat peste un milion de abonați și 104 milioane de vizionări generale pe canalul său. Cel mai vizionat videoclip de pe canalul său este videoclipul „Feel It”, care a câștigat 38 de milioane de vizionări.

Familia Michele Morrone

Tatăl Michele Morrone a lucrat ca muncitor în construcții și a murit în 2003. Are și frați. El este cel mai mic dintre cei patru copii și are trei surori mai mari. Conform calificărilor sale educaționale, a studiat actorie profesională într-un teatru din orașul Pavia, la Teatrul Fraschini di Pavia.

Michele Morrone Fapte

  1. Michele și-a lansat actoria într-un program după școală la școala medie.
  2. Morrone și-a repetat primul an de liceu după ce a fost lăsat în spate pentru un comportament prost.
  3. A lansat o marcă de îmbrăcăminte de îmbrăcăminte pentru femei, AurumRoma.
  4. El a confirmat crearea companiei printr-o poveste live pe Instagram pe 8 august 2020.
  5. Este foarte apropiat de mama sa și adesea a împărtășit poze cu mama sa pe platformele sale de socializare.
  6. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute în domeniul public.
  7. Are și frați.
  8. Îi place să joace baschet.
  9. Este foarte activ pe platformele de socializare și îi place să interacționeze cu fanii săi.
  10. Albul este una dintre culorile sale preferate.

Citește și: Naressa Valdez (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found