Patch Mackenzie (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte

Patch Mackenzie este actriță și producătoare. Ea a susținut rolul celebrității pentru rolul lui Phyllis în sitcom, „ER” alături de Elliot Gould și Jason Alexander și filmele: Serial, Fighting Back, House Calls, printre altele, precum și faimoasa scenă „Girl on the plane” alături de Judd Hirsch în TAXI. De asemenea, a fost producătoare pentru filmul Girlfriend, apreciată de critici, și producător asociat la MOW, Broken Promises. Mai târziu a devenit antrenor de actorie și ulterior a deschis Cutler Management, care a lansat cariera mai multor tineri actori, cum ar fi Austin Butler, Jackson Rathbone, Lindsey Shaw, Johnny Ortiz și Jonathon McClendon, etc. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, Patch Mackenzie , Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Soțul, Măsurătorile corpului, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre ea.

Patch Mackenzie Age

Câți ani are Patch Mackenzie? S-a născut în decembrie 1942 în Statele Unite. Are 78 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Patch Mackenzie Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Patch Mackenzie? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Citește și: Brie Larson (actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Patch Mackenzie Wiki

Patch MackenzieWiki / Bio
Nume realPatch Mackenzie
PoreclăPlasture
Faimos caActriţă
Vârstă78 de ani
Zi de nastereDecembrie 1942
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Dimensiunea cupei sutienuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
CopiiN / A
Soț / SoțieN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Patch Mackenzie Soț

Cine este soțul lui Patch Mackenzie? De obicei, omite întrebări referitoare la viața ei romantică. De asemenea, nu există nicio informație cu privire la viața ei de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața ei personală, nu este clar dacă este singură sau într-o relație.

Citește și: Taylor Misiak (actriță) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Familie, Carieră, Fapte

Patch Mackenzie Net Worth

Cât costă valoarea netă a Patch Mackenzie? Locuiește în Brentwood, CA, cu o casă de vacanță în Ashland, Oregon, unde plutește cu apă albă, schiuri și caiace în timpul zilei și ia teatrul noaptea. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Familia Patch Mackenzie

Numele tatălui și al mamei lui Patch Mackenzie nu sunt cunoscute. Are și frați. În perioada educației, a participat la Julliard și Carnegie Mellon.

Fapte despre Patch Mackenzie

  1. Parch este membru al Academiei de Arte și Științe Cinematografice. FYI: Acum ani.
  2. A debutat în 1973 într-un rol necreditat în serialul TV MASH.
  3. Nu este atât de activă pe platformele de socializare.
  4. Îi place să călătorească.
  5. Este un iubitor de animale de companie avid.
  6. Ea atrage privirile publicului după ce a făcut parte din emisiunea TV de comedie E / R, unde a jucat-o pe Phyllis Sheinfeld.
  7. Cel mai faimos rol al ei în film a fost cel al Annei Ramstead din filmul de groază din 1981, Ziua absolvirii.

Citește și: Natalie Alyn Lind (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found