Laura Savini (soția Jimmy Webb) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date

Laura Savini este un regizor american și o personalitate TV. Este mai bine cunoscută ca soția cântăreței și artistului muzical american Jimmy Layne Webb. A apărut la nivel național pe PBS în programe de promisiune. Din 1996 până în 2011, Savini a fost vicepreședinte de marketing și comunicații la WLIW, o stație PBS din New York. Unele dintre lucrările sale notabile includ, Visions of Italy, Northern Style (1998), Visions of Italy, Southern Style (1998) și This Is Ragtime: The Birth of American Music. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Laura Savini Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Laura Savini? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Laurei Savini? Măsurătorile corpului ei sunt de 32-28-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Laura Savini Age

Câți ani are Laura Savini? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Probabil că are peste 50 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, este absolventă de liceu.

Citește și: Nikolas Ajagu (Meena Harris Husband) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Fapte

Laura Savini Wiki

Laura SaviniWiki / Bio
Nume realLaura Savini
PoreclăLaura
Faimos ca1. Personalitatea televiziunii

2. Soția lui Jimmy Layne Webb

Vârstă50 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiN / A
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-28-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiN / A
Soț / SoțieJimmy Webb
Valoarea netăaproximativ 70 milioane USD (USD)

Laura Savini Soț

Cine este soțul Laurei Savini? Este căsătorită cu Jimmy Webb, în ​​2004. Cuplul s-a întâlnit prima dată în culise în ajunul Anului Nou 1999 la Billy Joel’s 2000 Years: The Millennium Concert la Madison Square Garden. S-au întâlnit din nou când Savini l-a intervievat pe Webb pentru emisiunea ei de televiziune locală și cei doi au început în curând să se întâlnească. S-au stabilit pe malul nordic al Long Island. Savini și Webb nu au copii.

Citește și: Catherine Mooty (Soția Troy Aikman) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Laura Savini Net Worth

Cât este valoarea netă a Laurei Savini? În prezent, ea este implicată în promovarea carierei Webb. Valoarea netă a soțului ei este estimată la peste 70 de milioane de dolari (USD).

Laura Savini Fapte

  1. Socrul Laurei Savini, Robert Lee Webb, a fost ministru baptist și absolvent al Corpului de Marină al Statelor Unite care a prezidat bisericile rurale din sud-vestul Oklahoma și vestul Texasului.
  2. Soțul ei, Webb, a crescut într-o casă religioasă conservatoare, unde tatăl său restricționa radioul ascultând muzică country și evanghelie albă.
  3. Laura Savini este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  4. Nu este activă pe platformele de socializare.
  5. Este directorul Visions of Italy, Northern Style și Visions of Italy, Southern Style.

Citește și: Sheryl Berkoff (Rob Lowe Wife) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Familie, Valoare netă, Fapte