Mammootty (Actor) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte

Mammootty este un cunoscut actor și producător de film indian. Este bine cunoscut pentru predominant în cinematografia malayalam. Într-o carieră de patru decenii, a apărut în peste 400 de filme, în principal în limba malayalam și în Tamil, Telugu, Kannada, Hindi și Engleză. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, cariera lui Mammootty și multe altele despre el!

Mammootty Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Mammootty? El se află la o înălțime de 5 ft 7 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 139 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Mammootty Age

Câți ani are Mammootty? Ziua lui de naștere cade pe 7 septembrie 1951. În prezent, are 69 de ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Chempu, India. El deține naționalitatea indiană și aparține etniei mixte.

MammoottyWiki / Bio
Nume realMuhammad Kutty

Panaparambil Ismail

PoreclăMammootty
Faimos caActor
Vârstă69 de ani
Zi de nastere7 septembrie 1951
Locul naşteriiChempu, India
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateindian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 65 Kg (139 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
CopiiSurumi și Dulquer
Soția / soțiaSulfath
Valoarea netăaproximativ RS. 90 Lac

Soția Mammootty

Cine este soția lui Mammootty? Este căsătorit cu soția sa Sulfath. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu doi copii numiți, Surumi și Dulquer. El locuiește la Kochi, Ernakulam cu familia. Mai mult decât atât, Mammootty este președintele Malayalam Communications, care gestionează unele canale TV Malayalam, cum ar fi Kairali TV, People TV și Channel We.

Citește și: Noah Schnapp (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Valoarea netă a Mammootty

Care este valoarea netă a Mammootty? Actoria este principala sa sursă de venit. El a deținut o companie de producție în anii 1980, Casino, alături de Mohanlal, I.V. Sasi, Seema și Century Kochumon. Valoarea sa netă este estimată peste RS. 90 Lac.

Fapte Mammootty

  1. Wiki și Bio: Tatăl său, Ismail, avea afacerea cu ridicata a articolelor de îmbrăcăminte și orez, precum și cultivarea orezului, în timp ce mama sa, Fatima, era gospodină.
  2. Era fiul lor cel mare.
  3. Are doi frați mai mici, Ibrahimkutty și Zakariah și trei surori mai mici, Ameena, Sauda și Shafina.
  4. În ceea ce privește educația, Mammootty a mers la liceul guvernamental, Kulasekharamangalam, Kottayam pentru învățământul primar.
  5. În anii 1960, tatăl său a mutat familia la Ernakulam, unde a urmat școala guvernamentală Ernakulam.
  6. A urmat cursurile Maharaja’s College, Ernakulam, pentru absolvire.
  7. A absolvit un LL.B. de la Colegiul de Drept al Guvernului, Ernakulam. Mammootty a practicat avocatura timp de doi ani în Manjeri.
  8. Al doilea său film a fost Kaalachakram, un film din Malayalam din 1973.

Citește și: Omari Hardwick (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie: 12 fapte despre el


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found