Joedat Esfahani (Twitch Star) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Joedat Esfahani este un jucător american profesionist din League of Legends, cunoscut pe scară largă de gamertag-ul său Voyboy. El a susținut calitatea de star pentru fluxul său Voyboy Twitch. El și Siv HD sunt amândoi cunoscuți pentru prolificele lor canale de streaming League of Legends Twitch. El și-a început cariera profesională în jocurile League of Legends în noiembrie 2010. Prima sa echipă a fost Rock Solid. El are, de asemenea, o poziție printre lista celor mai populare Twitch Star. A acumulat peste patru milioane de adepți pe platformă. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, prietena, familia, valoarea netă, cariera lui Joedat Esfahani și multe altele despre el!

Joedat Esfahani Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Joedat Esfahani? El se află la o înălțime de 5 ft 9 in sau 1,80 m sau 180 cm. Cântărește în jur de 62 Kg sau 134 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Citește și: Lance Stewart (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă: 5 fapte despre el

Joedat EsfahaniWiki / Bio
Nume realJoedat Esfahani
PoreclăJoedat
Faimos caTwitch Star,

Social Media Star

Vârstă25 de ani
Zi de nastere15 decembrie 1994
Locul naşteriiCalifornia
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 9 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 62 Kg (134 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 38-29-39 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaIntr-o relatie
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Joedat Esfahani Bio, Age & Family

Câți ani are Joedat Esfahani? Ziua lui de naștere cade pe 15 decembrie 1994. În prezent, are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Săgetător. S-a născut în California. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Familia sa este de origine iraniană. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Citește și: Emma Chamberlain (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Joedat Esfahani Prietena

Cine este iubita lui Joedat Esfahani? El are o relație cu cineva, dar numele ei nu este cunoscut în domeniul public. Mai mult, istoricul datărilor sale anterioare nu este cunoscut nici în domeniul public.

Joedat Esfahani Net Worth

Care este valoarea netă a lui Joedat Esfahani? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 300.000 USD (USD). Cariera online este principala sa sursă de venit. De asemenea, este plătit pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Joedat Esfahani Fapte

  1. Joedat Esfahani a depășit peste 1,2 milioane de adepți la canalul său Voyboy Twitch.
  2. A servit ca difuzor analist pentru Campionatele Mondiale din sezonul 3 League of Legends.
  3. El și-a început cariera profesională în jocurile League of Legends în noiembrie 2010. Prima sa echipă a fost Rock Solid.
  4. A absolvit Universitatea Politehnică din California, Pomona.
  5. El a devenit inactiv de pe YouTube la sfârșitul anului 2011 și nu a lansat niciun conținut timp de aproape cinci ani.

Citește și: Matt Sloan (Youtuber) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Prietena, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found