Eva Gutowski (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Dacă sunteți unul dintre acei oameni care trăiesc pentru a fi fashionista atunci, Eva Gutowski este o persoană care vă poate oferi o mulțime de sfaturi pentru a vă îmbunătăți jocul. Această YouTuber, în vârstă de 26 de ani, are câteva sfaturi ușoare și uimitoare în mâneci, care te pot sparge într-un zâmbet într-o clipită. De la dietă și fitness până la videoclipuri despre frumusețe și cosmetice, până la simple hacks de zi cu zi, Eva Gutowski are totul într-un singur canal. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Eva Gutowski Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Eva Gutowski? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Eva Gutowski Măsurători

Care sunt măsurătorile corporale ale lui Eva Gutowski? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Citește și: Chribbleys (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Eva Gutowski Wiki

Eva GutowskiWiki / Bio
Nume realEva Gutowski
PoreclăEva
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă26 de ani
Zi de nastere29 iulie 1994
Locul naşteriiBrea, CA
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleOlav Stubberud
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 45.000 $ (USD)

Iubitul Eva Gutowski

Cine este iubitul Eva Gutowski? În 2020, ea a început să se întâlnească cu Olav Stubberud. Ea a avut o relație cu Brent Rivera în 2019 și s-a întâlnit cu Adam Bartoshesky din 2016 până în 2018. Ea s-a mai întâlnit anterior cu Andrew Kingsbury și Alex Hayes.

Eva-Gutowski-fapte

Citește și: Maximilian Dood (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Eva Gutowski Net Worth

Cât costă valoarea netă a Eva Gutowski? A lucrat ca casieră într-un magazin de pizza mama și pop și a studiat jurnalism la facultate. Valoarea sa netă este estimată la peste 45.000 USD (USD).

Familia Eva Gutowski

Numele tatălui și mamei Eva Gutowski nu sunt cunoscute. Are și frați. Are o soră pe nume Maya. Conform educației sale, ea este bine educată.

Eva Gutowski Fapte

  1. Practic americană, Eva a fost cumpărată în Orange County și, prin urmare, toate sfaturile și hacks ei de frumusețe au o tentă multiculturală.
  2. Acest mix este USP-ul ei și unul dintre principalele motive pentru care oamenii din întreaga lume sunt super atrași de canalul ei de YouTube.
  3. Cu peste 11 milioane de abonați și peste 50 de milioane de vizualizări, impactul ei asupra tinerilor de astăzi este bine explicat.
  4. A renunțat la slujba corporativă cu normă întreagă și a decis să-și facă visele de a le face mari în lumea videoclipurilor o realitate.
  5. Deși renunțarea la un loc de muncă sigur nu este ceva ce majoritatea oamenilor pot face, Eva a decis să facă saltul de credință și este sigură că a făcut o mișcare inteligentă, influențând viețile a milioane într-un mod pozitiv.

Citește și: Itsfundy (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found