Jack Scott Ramsay (Fiul lui Gordon Ramsay) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Jack Scott Ramsay este fotograf și copil celebru al cărui nume de tată este Gordon Ramsay. El a fost recunoscut de oameni când și-a făcut apariția într-o emisiune de gătit de familie cu membrii familiei sale. Tatăl său este bucătar britanic, restaurator, scriitor și personalitate de televiziune. Mai mult, tatăl său Ramsay a câștigat premiul Catey pentru „Restaurator independent al anului” în iulie 2006, devenind doar a treia persoană care a câștigat trei premii Catey. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, viața timpurie, cariera și multe altele despre Jack Scott Ramsay!

Jack Scott Ramsay Înălțime și greutate

Cât de înalt este Jack Scott Ramsay? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi și păr de culoare maro închis. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Jack Scott Ramsay Age

Câți ani are Jack Scott Ramsay? Ziua lui de naștere cade pe 1 ianuarie 2000. În prezent, are 20 de ani. Semnul său zodiacal este Berbec. S-a născut în Marea Britanie. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte.

Jack Scott RamsayWiki / Bio
Nume realJack Scott Ramsay
PoreclăJack
Faimos ca1. Fiul bucătarului Gordon Ramsay

2. Fotograf

Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere1 ianuarie 2000
Locul naşteriiRegatul Unit
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,79 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-29-35 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubitaSingur
TatăGordon Ramsay
MamăCayetana Elizabeth Hutcheson
FratiiMegan, Holly, Matilda și Oscar
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Citește și: Gekyume Onfroy (XXXTentacion Son) Wikipedia, Bio, Vârstă, Ziua de naștere, Mamă, Tată, Etnie, Fapte

Jack Scott Ramsay Prietena

Cine este iubita lui Jack Scott Ramsay? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Jack Scott Ramsay Family & Early Life

Numele mamei lui Jack Scott Ramsay este Cayetana Elizabeth Hutcheson, profesoară de școală Montessori, în 1996 și tată pe nume Gordon Ramsay, bucătar britanic, restaurator, scriitor și personalitate de televiziune. Restaurantele sale au primit în total 16 stele Michelin și în prezent dețin în total 7. În calitate de personalitate de televiziune reală, Ramsay este cunoscut pentru bluntness-ul său, precum și pentru temperamentul ocazional, comportamentul strict și utilizarea frecventă a expletivelor. Mai mult, Jack Scott Ramsay are și frați. Numele fraților săi sunt, Megan, Holly, Matilda și Oscar. Conform calificărilor educaționale Jack, el este bine educat.

Valoarea netă a lui Jack Scott Ramsay

Care este valoarea netă a lui Jack Scott Ramsay? El este văzut apărând în multe alte emisiuni pe măsură ce își începe cariera. La vârsta de 17 ani, a debutat în industrie dintr-o piesă. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 300.000 USD (USD). Mai mult, tatăl său, proprietatea Fowey cu patru dormitoare a lui Ramsay, Trevail House a fost pusă în vânzare pentru 2,75 milioane de lire sterline.

Jack Scott Ramsay Fapte

  1. Tatăl său Ramsay a jucat fotbal și a fost ales pentru prima dată să joace fotbal sub 14 ani la vârsta de 12 ani.
  2. A fost ales să joace pentru Warwickshire.
  3. Ramsay, tatăl lui Jack, are trei case în Cornwall în valoare de aproximativ 11 milioane de lire sterline: un conac de 4 milioane de lire sterline în Trebetherick, o proprietate de 4,4 milioane de lire sterline în Rock cumpărată în 2015 și o proprietate de 2 milioane de lire sterline, clasificată în clasa II, în Fowey, care a fost cumpărată în 2017.
  4. Jack este un fan pasionat al fotbalului și susține clubul scoțian Rangers și Premier League engleză Chelsea.
  5. Hobby-urile lui Jack Scott Ramsay includ fotografia.

Citește și: Avielle Janelle Hernandez (Fiica lui Aaron Hernandez) Wiki, Bio, Vârstă, Părinți, Copilărie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found