Victoria DiGiorgio (Soțul John Gotti) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Familie, Carieră, Fapte

Victoria DiGiorgio este bine cunoscută drept soția John Gotti. El a fost un gangster american care a devenit șeful familiei criminale Gambino din New York. În 1998, Gotti a fost diagnosticat cu cancer de gât și trimis la Centrul Medical pentru Deținuții Federali din Statele Unite din Springfield, Missouri, pentru intervenție chirurgicală. Mai mult decât atât, starea lui Gotti a scăzut rapid și a murit la 10 iunie 2002, la vârsta de 61 de ani. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia Victoria, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Soțul, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele. mai multe Fapte despre ea.

Victoria DiGiorgio Soț

Cine este soțul Victoria DiGiorgio? A fost căsătorită cu John Gotti. Cuplul a legat nodul pe 6 martie 1962. Gotti și-a întâlnit viitoarea soție, Victoria DiGiorgio, care este pe jumătate italiană și pe jumătate rusă, la un bar în 1958.

Victoria DiGiorgio Copii

Victoria DiGiorgio binecuvântase cu cinci copii numiți, Angela, Victoria, John Jr., Frank (n. 1980) și Peter. Gotti a încercat să lucreze în mod legitim în 1962 ca presor într-o fabrică de haine și ca șofer de camion asistent. Cu toate acestea, el nu putea să rămână liber de crimă și, până în 1966, fusese închis de două ori

Victoria DiGiorgio Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Victoria DiGiorgio? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-37 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Victoria DiGiorgio Age

Câți ani are Victoria DiGiorgio? Ziua ei de naștere cade pe 5 decembrie 1942. Are 76 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Este jumătate italiană și jumătate rusă din partea mamei și a tatălui ei. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Statele Unite.

Citește și: Amanda Marcum (Soția Andy Enfield) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Victoria DiGiorgioWiki / Bio
Nume realVictoria DiGiorgio
PoreclăVictoria
Faimos ca1. Scriitor

2. Soția lui John Gotti

Vârstă76 de ani
Zi de nastere5 decembrie 1942
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Familia Victoria DiGiorgio

Numele tatălui și mamei Victoria DiGiorgio nu sunt cunoscute. Are și frați. Mai mult, părinții ei au migrat în Statele Unite înainte de anii 1950 și au lucrat în fabrici. Când avea doar 2 ani, părinții ei s-au despărțit. Mai târziu, ea a moștenit proprietatea ancestrală a mamei sale de milioane de dolari. Conform calificărilor sale educaționale, ea este bine educată.

Citește și: Jada Paul (Chris Paul Wife) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Victoria DiGiorgio Carieră

Victoria și-a publicat prima carte, Familia mea: Cum a crescut Gotti. Cartea a devenit baza unui scenariu biopic pentru Victoria Gotti: Fiica tatălui meu. Ea deține o serie de afaceri și, în același timp, este și scriitoare. Co-scrie scenarii de filme și documentare. Mai mult, fiica ei, Victoria Jr. a fost chipul familiei în mass-media.

Victoria DiGiorgio Net Worth

Care este valoarea netă a Victoria DiGiorgio? Scrierea este sursa ei principală de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Victoria DiGiorgio Fapte

  1. Gotti a încercat să mențină cea mai mare parte a familiei sale neimplicată în viața sa de crimă, cu excepția fiului său John Angelo Gotti, care era asociat de mafie până în 1982.
  2. Victoria DiGiorgio Gotti, până atunci ignorând implicarea fiului ei în mafie, a învinuit soțul ei pentru ruina vieții fiului ei și a amenințat că îl va părăsi dacă nu îi va permite lui John Jr. să părăsească gloata.
  3. La 18 martie 1980, fiul cel mai mic al lui Gotti, Frank Gotti, în vârstă de 12 ani, a fost lovit și ucis pe un microbic al unui prieten de familie de către un vecin pe nume John Favara.
  4. Înmormântarea lui Gotti a avut loc într-o unitate care nu este biserică.
  5. Nu este activă pe platformele de socializare.

Citește și: Teyana Taylor (Soția Iman Shumpert) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Bebeluș, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found