Corrine Brown (politician) Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, copii, soț, fapte

Corrine Brown este un fost politician american și criminal condamnat. A fost membră a Camerei Reprezentanților SUA din Florida din 1993 până în 2017. Este membru al Partidului Democrat. A devenit reprezentantul SUA pentru cel de-al 5-lea district congresional din Florida în 1993. Acordați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, copii, soț și multe altele despre ea.

Corrine Brown Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Corrine Brown? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 65 Kg. Măsurătorile corpului ei sunt de 38-32-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 35 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Corrine Brown Age

Câți ani are Corrine Brown? Ziua ei de naștere cade pe 11 noiembrie 1946. În prezent, are 73 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut în Jacksonville, FL.

Corrine BrownWiki / Bio
Nume realCorrine Brown
PoreclăCorrine
Faimos caPolitician
Vârstă73 de ani
Zi de nastere11 noiembrie 1946
Locul naşteriiJacksonville, FL
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Realiunecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 65 Kg
Măsurători ale corpuluiaproximativ 38-32-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului35 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7 (SUA)
CopiiFiica: Shantrel Brown
Soț / SoțieNecunoscut
Valoarea netăaproximativ 23 milioane USD (USD)

Valoarea netă a lui Corrine Brown

Care este valoarea netă a lui Corrine Brown? În 2005, ea s-a referit la politicile administrației Bush cu privire la Haiti drept rasiste și și-a numit reprezentanții ca „o grămadă de bărbați albi”, ceea ce a provocat unele controverse. A participat la turneul de votare al colegiului Slacker al lui Michael Moore. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 23 de milioane de dolari (USD).

Fapte despre Corrine Brown

  1. Brown a fost unul dintre cei 31 de reprezentanți care au votat împotriva numărării voturilor electorale din Ohio în 2004.
  2. Corrine Brown și-a pierdut apelul pe 10 ianuarie 2020.
  3. În 1995, cel de-al treilea district a fost distrus de Curtea Supremă a Statelor Unite ca fiind un om de ras neconstituțional.
  4. Este activă pe platformele de socializare.
  5. Este un iubitor de animale de companie avid.
  6. Îi place să călătorească și să fotografieze.
  7. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.

Citește și: Phil Scott (politician) Salariu, valoare netă, biografie, wiki, vârstă, soție, copii, carieră, înălțime, greutate, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found