Hongjoong (Ateez) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Hongjoong este un cântăreț și rapper coreean. Este bine cunoscut ca membru al unui grup de băieți din Coreea de Sud format din KQ Entertainment numit Ateez. Grupul este format din opt membri numiți, Hongjoong însuși, Seonghwa, Yunho, Yeosang, San, Mingi, Wooyoung și Jongho. Au debutat pe 24 octombrie 2018 cu EP Treasure EP.1: All to Zero. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Hongjoong!

Înălțime și greutate Hongjoong

Cât de înalt este Hongjoong? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,72 m sau 172 cm. Cântărește în jur de 63 Kg sau 134 lbs. Are ochi căprui închis și părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 7,5 SUA.

Hongjoong Bio, Age & Family

Câți ani are Hongjoong? Ziua lui de naștere cade pe 07 noiembrie 1998. În prezent, are 23 de ani. Semnul său zodiacal este Scorpionul. S-a născut în Anyang, Gyeonggi-do, Coreea de Sud. El deține naționalitatea coreeană și aparține etniei mixte. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate mai mare care este actor. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat. A participat la SIMS Academy.

Citește și: Membri LOONA (trupa pop coreeană) Wiki, profil, înălțime, biografie, greutate, măsurători, familie, prieten, valoare netă, fapte

HongjoongWiki / Bio
Nume realKim Hongjoong
PoreclăHongjoong
Faimos caRapper, cântăreț
Vârstă22 de ani
Zi de nastere7 noiembrie 1998
Locul naşteriiAnyang, Coreea de Sud
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitatecoreeană
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,72 m)
Greutateaproximativ 63 Kg (134 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 42-29-38 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7.5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 400.000 $ (USD)

Prietena Hongjoong

Cine este iubita lui Hongjoong? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa. În plus, el este un fan al inimii modelelor G-Dragon și Zico.

Citește și: Heejin (cântăreț coreean pop) Bio, înălțime, greutate, iubit, vârstă, măsurători, valoare netă, carieră, fapte

Carieră și valoare netă din Hongjoong

Care este valoarea netă a Hongjoong? El este considerat tatăl strict, dar ciudat al grupului. În septembrie 2020, grupul de băieți Ateez a lansat cinci EP-uri în limba coreeană, un album de lung metraj și două albume japoneze. Grupul a vândut peste un milion de copii fizice ale lansărilor lor în Coreea de Sud. Mai mult, cântatul și rapitul sunt principala sursă de venit a Hongjoong. Valoarea sa netă este estimată la peste 400.000 USD (USD).

Fapte Hongjoong

  1. Fanii săi îl numesc și sub alte nume precum Hong-leader și Mini-Hong.
  2. Hobby-urile sale includ, ascultarea muzicii, compunerea și dansul.
  3. El poate vorbi fluent engleza.
  4. Galbenul este culoarea lui preferată.
  5. El este alergic la alimente precum verdeață și ardei gras.
  6. Hongjoong lucrează de când era la liceu.
  7. Abia a mers prea mult la școală pentru că era mereu în studio.
  8. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  9. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  10. Este foarte activ pe platformele de socializare și îi place să interacționeze cu fanii săi.

Citește și: Haseul (Loona Band Singer) Profil, vârstă, înălțime, greutate, Wiki, măsurători, iubit, biografie, valoare netă, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found