Zaywoah (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cine este Zaywoah? Numele său real este Zyiair Sherrer. El este o vedetă americană de Instagram și o personalitate din rețelele sociale care a ajuns la vedete pentru videoclipurile sale de dans și meme amuzante. Mai mult, contul său de Instagram este împachetat cu imaginile și videoclipurile sale sexy și decorative. Încă din copilărie, a fost foarte pasionat de actorie și dans. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Zaywoah și multe altele despre el.

Zaywoah Înălțime și Greutate

Cât de înalt este Zaywoah? El se află la o înălțime de 5 ft 7 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochii căprui și are părul negru și creț. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Zaywoah Age

Câți ani are Zaywoah? Ziua lui de naștere cade pe 19 ianuarie 2002. În prezent, are 18 ani. Semnul său zodiacal este Capricornul. S-a născut în Ohio. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

ZaywoahWiki / Bio
Nume realZyiair Sherrer
PoreclăZaywoah
Faimos caInstagram Star, TikTok Star,

Social Media Star

Vârstă18 ani
Zi de nastere19 ianuarie 2002
Locul naşteriiOhio
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiNegru cret
Mărimea pantofului10 (SUA)
Iubitayofav.naee
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 400.000 $ (USD)

Zaywoah Girlfriend

Cine este iubita lui Zaywoah? Era într-o relație cu yofav.naee. Cuplul se întâlnea între ei din 2016. Avea o soră pe nume Jazzy. El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Zaywoah Career & Net Worth

Care este valoarea netă a lui Zaywoah? Are un fan imens care urmărește contul său Instagram și TikTok. Ea a acumulat mii de fani pe contul său zyiair. Ca și în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 400.000 USD (USD).

Fapte despre Zaywoah

  1. A crescut în Dayton, Ohio.
  2. În 2016, a început să-și câștige rețelele sociale.
  3. El este activ pe platformele de socializare și are milioane de adepți acolo.
  4. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.
  5. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  6. Este un adolescent foarte rebel.

Citește și: Dom Brack (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found