Jelian Mercado (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Jelian Mercado este o mamă americană vlogger populară. Ea a susținut celebritatea pentru videoclipurile ei săptămânale despre viața sa, care documentează cum este viața de mamă adolescentă. A acumulat peste 1 milion de abonați, la care face referire, are „jelly beans”, la canalul ei auto-intitulat. Mai mult decât atât, a îmbrăcat coperta Teen Vogue, a jucat în campanii pentru mărci precum Target și Nordstrom și a devenit lider de gândire în industria modei. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, familia și multe altele despre Jelian Mercado.

Jelian Mercado Age

Câți ani are Jelian Mercado? Ziua ei de naștere cade pe 14 mai 1997. Are 23 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Taur. S-a născut în Ponce, PR.

Jelian Mercado Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Jelian Mercado? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi și păr frumos negru sau blond.

Jelian MercadoWiki / Bio
Nume realJelian Mercado
PoreclăJelian
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă23 de ani
Zi de nastere14 mai 1997
Locul naşteriiPonce, PR
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru / Blond
Mărimea pantofului6 (SUA)
BebelusMateo
Soț / SoțieTony Sarluca
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Jelian Mercado Soț

Cine este soțul lui Jelian Mercado? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță. Conform istoricului său anterior de întâlniri, ea avea o relație cu Tony Sarluca. În septembrie 2017, ea și-a anunțat despărțirea de Tony. Mai mult, are un băiețel pe nume, Mateo cu Tony care s-a născut în mai 2016. Este mamă singură a copilului ei.

Citește și: Noel Miller (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Soț / soție, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Jelian Mercado Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Jelian Mercado? S-a alăturat Youtube-ului pe 17 septembrie 2009. Are peste 631.000 de abonați pe canalul ei de YouTube. De asemenea, împărtășește selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari (USD).

Jelian Mercado Bio & Family

Numele mamei și tatălui Jelian Mercado nu sunt cunoscute. Are și frați. Are două surori numite, Javiell Mass și Denisa Kim și un frate, Carlos Adrian Mercado. Conform calificărilor sale educaționale, ea este bine educată.

Jelian Mercado Fapte

  1. A început să modeleze acum șase ani.
  2. Jillian Mercado a adus coperta Teen Vogue, a jucat în campanii pentru mărci precum Target și Nordstrom și a devenit un lider de gândire în industria modei.
  3. Ea și-a folosit platforma pentru a pleda pentru persoanele cu dizabilități care istoric nu au fost reprezentate sau îngrijite în acest spațiu.
  4. Nu se limitează doar la modă: Mercado a trecut la Hollywood cu un rol în repornirea „Cuvântul L”, „Cuvântul L: generația Q”, care tocmai a fost reînnoită pentru un al doilea sezon.
  5. crede că își poate servi mai bine comunitatea și poate depăși limitele și mai departe.

Citește și: AllAroundAudrey (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Etnie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found