Paula Andrea Bongino (Soția lui Daniel John Bongino) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Fapte

Paula Andrea Bongino este mai bine cunoscută ca soția americanului Daniel John Bongino. Este comentator politic american, prezentator de emisiuni radio, autor, politician, fost ofițer NYPD și fost agent al serviciului secret. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea, ale Paula Andrea Bongino.

Paula Andrea Bongino Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Paula Andrea Bongino? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-29-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Paula Andrea Bongino Biografie, vârstă și familie

Câți ani are Paula Andrea Bongino? Data nașterii ei nu este cunoscută. Probabil că are vreo patruzeci de ani. Mai mult, ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Tiffany Ortiz (Soția lui David Ortiz) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Paula Andrea BonginoWiki / Bio
Nume realPaula Andrea Bongino
PoreclăPaula
Faimos caSoția lui Daniel John Bongino
Vârstă48 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
Soț / SoțieDaniel John Bongino
Valoarea netăaproximativ 20.000 $ (USD)

Paula Andrea Bongino Soț

Cine este soțul Paulei Andrea Bongino? Paula Andrea este căsătorită cu Bongino. Au două fiice. În 2012, Bongino și soția sa conduceau trei afaceri de acasă, vândând articole de îmbrăcăminte pentru arte marțiale, proiectând site-uri web și consultând securitatea și gestionarea riscurilor. În 2016, Bongino a rezistat să vorbească despre interesele sale comerciale și a spus că el și soția sa i-au închis. Locuind în Severna Park, Maryland, din 2002, Bongino s-a mutat în Palm City, Florida, în 2015.

Citește și: Michelle Obama (soția lui Barack Obama) Biografie, înălțime, greutate, valoare netă, soț, familie, copii, fapte

Paula Andrea Bongino Net Worth

Care este valoarea netă a Paula Andrea Bongino? Valoarea sa netă este estimată la peste 20.000 USD (USD). Bongino a lucrat pentru Departamentul de Poliție din New York din 1995 până în 1999.

Paula Andrea Bongino Fapte

  1. Paula s-a născut într-o familie creștină din Cali, Columbia.
  2. Are două fiice numite, Isabel și Amelia.
  3. Este amla mater a Colegiului Baruch.
  4. Dan, soțul Paulei, este și membru al Partidului Republican.
  5. Ea deține o pagină Twiter sub numele de @bongino.
  6. Soțul ei, Bongino, a fost gazdă la radio și comentator la emisiunile radio locale și naționale.

Citește și: Rosalynn Carter (soția Jimmy Carter) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Valoare netă: 10 Fapte despre ea


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found