Isabelle Kaif (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Isabelle Kaif este o cunoscută model indian și actriță originară din New York. Este mai bine cunoscută ca sora mai mare a divei din Bollywood, Katrina Kaif. În 2014, ea și-a făcut debutul în actorie cu Dr. Cabbie, care a fost un film de coproducție al lui Salman Khan. Isabelle va debuta cu Kwatha de Karan Lalit Butani împreună cu faima lui Love Yatri Aayush Sharma.

Are șapte frați: trei surori mai mari numite, Stephanie, Christine și Natasha și trei surori mai mici, Melissa, Sonia și Isabel și un frate mai mare, Michael.

Părinții lui Kaif au divorțat când era mică, iar tatăl ei s-a mutat în Statele Unite. Ea a spus că tatăl ei nu a avut nicio influență asupra lui Kaif sau a fraților săi în timp ce aceștia erau mari și au fost crescuți de mama lor. Cu privire la absența tatălui ei în viața ei, Kaif a declarat: „Când văd prieteni care au tați minunați, care sunt ca niște stâlpi de sprijin pentru familiile lor, spun, dacă aș avea așa ceva. Dar, în loc să mă plâng, aș fi recunoscător pentru toate celelalte lucruri pe care le am ”. Într-un interviu din 2009 cu The Indian Express, ea a spus că nu este în legătură cu tatăl ei.

Vârstă, înălțime, greutate și statistici fizice

În prezent, vârsta lui Isabelle Kaif are 29 de ani. Face statistici fizice perfecte. Statisticile corpului ei sunt de 34-26-35 inci și poartă o sutienă de mărimea de 32 B. Ea este, de asemenea, un ciudat de fitness și își oferă timp pentru exerciții cardio pentru a arde grăsime suplimentară din corpul ei. Ea urmează o rutină strictă de planificare a murdăriei pentru sănătatea ei. Isabelle Kaif stă pe o înălțime de 5 picioare 5 inci și cântărește în jur de 55 de kilograme. În plus, are ochi căprui deschizători și părul negru. Este ca sora ei Katrina Kaif și face toate eforturile pentru a se menține în formă și frumusețea intactă.

Bio, părinți și frați

Isabelle Kaif s-a născut la 22 martie 1986 în Hong Kong. În prezent, locuiește în Londra, Regatul Unit. Ea deține naționalitatea britanică. Numele mamei sale este Suzanne Turquotte și tatăl pe nume Mohammed Kaif. Este unul dintre cei opt frați, 7 fete și 1 băiat. Tatăl ei este om de afaceri, iar mama ei este avocat și asistent social. Părinții ei au divorțat când era mică. În ceea ce privește educația, și-a făcut școala de actorie la Lee Strasbourg Theatre and Film Institute din New York.

Prietenul lui Isabelle Kaif

Isabelle Kaif se întâlnește probabil cu iubitul ei Harshvardhan Kapoor. A văzut de multe ori cu el în restaurante, teatru și în mall-uri.

În afară de aceasta, îi place să-și petreacă cea mai mare parte a timpului cu prietenii și familia. În timpul liber, îi place să experimenteze gătitul. Ea este, de asemenea, mai mult o persoană muzicală. În prezent, nu este căsătorită și nici nu este logodită cu nimeni. Conform istoricului său anterior de întâlniri, în 2017, Isabelle Kaif s-a întâlnit cu iubitul ei Sid Mallya (Actor, Fiul lui Vijay Mallya). Cu toate acestea, acest cuplu s-a despărțit în 2018. Mai târziu, avea o relație cu noul ei iubit „Sooraj Pancholi”. Cu toate acestea, această veste nu este confirmată de Isabelle.

Wiki Isabelle Kaif

Wiki / Bio
Nume realIsabelle Kaif
PoreclăIsabelle
Vârstă29 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

6 ianuarie 1991
ProfesieActriţă
Renumit pentruSora mai mare a

Diva din Bollywood, Katrina Kaif

Locul naşteriiHong Kong
Naţionalitatebritanic
SexualitateDrept
ReligieMusulman (sunniți)
GenFemeie
EtnieMultiracial
ZodiacCapricornul
Reședința curentă1. Mumbai, India.

2. Londra, Anglia

Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'5 "

Centimetri: 165 cm

Metri: 1,65 m

GreutateKilograme: 55 Kg

Lire sterline: 121 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept-talie-șold)

34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiMaro deschis
Mărimea rochiei3 (SUA)
Mărimea pantofului7 (SUA)
Tatuaje?N / A
Familie
PărinţiTatăl: Mohammed Kaif

Mama: Suzanne Turquotte

FratiiFrate: Michael Kaif

Sora: Christine Raphael Duran Spencer, Katrina

Kaif (actriță), Natacha Turcotte,

Melissa Turcotte Roberts, Sonia

Turcotte și Stephanie Kaif

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Lista fostului prieten1. Sid Mallya

2. Sooraj Pancholi

3. Harshvardhan Kapoor

Iubitul actualSingur
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
EducaţieAbsolvent
UniversitateUniversitatea Internațională Alliant
ŞcoalăScoala privata
Favorită
Culoare preferataNegru
Actor favoritSalman Khan, Irfan

Khan și Leonardo DiCaprio

Bucătăria preferatăBucatarie italiana
Filmul preferatHobbit, La La Land
Vacanță preferată

Destinaţie

Las Vegas
Hobby-uriCălătorii, cumpărături și lectură
Bogatie
Valoarea netăAproximativ Rs. 26-30 Lacs
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram

Cariera lui Isabelle Kaif

Vorbind despre cariera ei, încă de la o vârstă fragedă, Isabelle Kaif este pasionată de dans și a fost foarte inspirată de sora ei Katrina Kaif. La vârsta de 14 ani, actrița Isabelle Kaif și-a început cariera în modelling.

De asemenea, ea este un model. În 2013, cariera ei de actorie a decolat de la un mic rol într-un scurtmetraj „summum bonum”. În 2014, a debutat la Bollywood cu coproducția lui Salman Khan „Dr. Cabbie ’, care a fost stabilit în Canada și a fost un film comercial tipic. A jucat și ea A acționat alături de actorul britanic-indian Kunal Nayyar din celebrul sitcom Big Bang Theory. A făcut multe campanii publicitare precum Lakme. Ea a devenit chipul lui Lakme.

În prezent, în 2020 există un viitor film numit, „Kwatha”, vizavi de cumnatul lui Salman Khan, Aayush Sharma. Actorul Aayush Sharma joacă un rol de soldat în film.

Valoarea netă a Isabelle Kaif

Cu toate acestea, este greu de estimat a lui Isabelle Kaif valoarea netă pentru moment. Cu toate acestea, un lucru, cu care putem fi de acord cu toții, este faptul că popularitatea ei crește odată cu trecerea zilelor și se estimează că acest lucru va avea un efect semnificativ atât asupra salariului, cât și asupra valoarea netă. Și mai fascinant este că pasiunea în Isabelle Kaif de a o face ca o carieră de actorie. Datorită acestui fapt, nu este o surpriză faptul că Isabelle Kaif se ridică treptat la vedete, pentru a deveni una dintre cele mai bune actrițe din industrie. La fel ca în 2020, valoarea netă a Isabelle Kaif este estimată la aproximativ Rs. 26-30 Lacs.

Citește și: Vedika Pinto (Actriță) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Isabelle Kaif Fapte

  • Este o actriță Bollywood consacrată, născută în Hong Kong, dar crescută în Londra, Marea Britanie.
  • Există zvonuri că Salman Khan a fost cea care a văzut-o pe Isabelle Kaif.
  • Este și o iubitoare de animale de companie.
  • A primit pregătire ca actor, regizor și dansator timp de 4 ani în Los Angeles.
  • Urmărind succesul surorii ei Katrina Kaif în Bollywood, a început să facă teatru și mai târziu a cofondat și o companie de producție teatrală.
  • Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Alia Bhatt (actriță) Iubit, Bio, Întâlniri, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found