Nura Afia (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Nura Afia este un vlogger american de frumusețe. Ea a susținut calitatea de vedetă în 2016, când compania de cosmetice CoverGirl a numit-o unul dintre ambasadorii mărcii sale. Afia este primul ambasador al companiei care poartă hijab. Mai mult, este cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra publică o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Împreună cu talentul ei muzical de excepție, Sophie Mudd impresionează lumea cu videoclipurile sale amuzante și creative pe TikTok și alte platforme de socializare. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Nura Afia.

Nura Afia Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Nura Afia? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-37 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Nura Afia Age

Câți ani are Nura Afia? Ziua ei de naștere cade pe 9 februarie 1993. Are 27 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Denver, CO. Mama ei, Anne, s-a născut creștină în Liban din părinți elvețiano-libanezi și s-a convertit la islam înainte de a se căsători cu tatăl lui Afia, care este marocan. Are și frați. Ea este marocană de partea tatălui ei și elvețian-libanez de partea mamei sale. Are și frați. Are cinci frați și a urmat liceul Smoky Hill.

Citește și: SSSniperWolf (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Nura AfiaWiki / Bio
Nume realNura Afia
PoreclăNura
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă27 de ani
Zi de nastere9 februarie 1993
Locul naşteriiDenver, CO
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
ReligieMusulman
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiLaila
Soț / SoțieMashallah
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul Nura Afia

Cine este iubitul lui Nura Afia? Steaua fierbinte și superbă YouTube, Nura Afia, este legată romantic de soțul ei Mashallah și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. Cuplul este binecuvântat și cu o fiică pe nume Laila. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Nikita Dragun (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Nura Afia Net Worth

Care este valoarea netă a Nura Afia? La o vârstă fragedă, Sophie Mudd a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Fapte Nura Afia

  1. În 2011, când avea 18 ani, Afia s-a căsătorit cu Asef Noorzai, un prieten din copilărie.
  2. Aflându-se acasă cu primul ei copil în 2011, Afia a început să vizioneze videoclipuri de frumusețe online.
  3. A fost inspirată să înceapă să-și înregistreze propriile videoclipuri, folosind electronice împrumutate de la familie.
  4. De-a lungul timpului, și-a extins canalele pentru a ajunge la 213.000 de abonați YouTube și 300.000 de adepți Instagram.
  5. Afia a început, de asemenea, să facă ședințe foto și să lucreze cu mărci de modă modeste.
  6. În noiembrie 2016, ca parte a unei campanii pentru a prezenta modele din medii diverse, produsele cosmetice CoverGirl l-au numit pe Afia ca ambasador al mărcii.
  7. Ea a fost primul model purtând hijab care a fost ambasador al mărcii pentru CoverGirl când a început să modeleze noul lor produs de rimel numit „So Lashy! BlastPro. ”
  8. Ea a primit multe mesaje de sprijin din partea femeilor musulmane încântate să vadă un model într-un hijab, totuși a fost criticată și ca ipocrită pentru că s-a acoperit cu un hijab și că a căutat atenție prin machiaj.

Citește și: Amanda Cerny (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found