Justine Ezarik (300 pagini iPhone Bill) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Născută în Pittsburgh, Pennsylvania, youtuberul Justine Ezarik alias iJustine a devenit o kinestezie pe internet după ce și-a împărtășit „factura pentru iPhone de 300 de pagini”. În august 2007, a devenit meme pe internet. Videoclipul ei a fost absorbit de risipa inutilă de hârtie, deoarece factura detaliată detaliază toate transferurile de date efectuate în perioada de facturare, inclusiv fiecare e-mail și mesaj text. După încărcarea videoclipului, în doar 3 zile, videoclipul a acumulat peste 3 milioane de vizionări. Mai mult decât atât, revista de tehnologie informațională Computerworld a înregistrat acest incident tragic în lista sa cu „Cele 10 momente cele mai mortifiante ale tehnologiei”. În afară de aceasta, Justine Ezarik este un designer grafic și comediant de schiță, care a postat pe blog sub numele iJustine. Reglați-vă biografia!

Justine Ezarik Age

Câți ani are Justine Ezarik? S-a născut la 20 martie 1984 în Pittsburgh, Pennsylvania, din părinții ei, Michelle Ezarik, profesor de educație fizică, și Steve Ezarik, miner de cărbune. În prezent, are 36 de ani ca în 2020. La momentul încărcării „facturii iPhone de 300 de pagini”, ea avea 23 de ani.

Justine Ezarik Înălțime

Cât de înaltă este Justine Ezarik? Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 7 cm înălțime. Cântărește în jur de 57 kg sau 125 lbs. Frumusețea blondă are o figură amplă, seducătoare și butilicioasă. Ea este și o gimnastă și își menține corpul foarte condiționat.

Iubitul Justine Ezarik

Justine Ezarik, în vârstă de 36 de ani, nu se întâlnește cu nimeni. În prezent, este singură și foarte concentrată pe crearea de conținuturi creative pe canalul ei de pe YouTube. De fapt, recent, și-a introdus noul canal YouTube pe fanii și abonații săi.

Familia Justine Ezarik

Îi place să-și petreacă timpul liber cu familia și prietenii ei. Ea aparține descendenței slovace. Are și frați. Are două surori mai mici, Breanne și Jenna. Justine este cea mai veche dintre ele. Conform educației sale, ea și ambele surori au fost studente de onoare. Au urmat liceul Bentworth. Mai mult, și-a absolvit Institutul Tehnic din Pittsburgh și a obținut o bursă de la Capitolul Washington al Asociației Internaționale a Profesioniștilor Administrativi.

Justine Ezarik Carieră

Imediat după ce și-a terminat absolvirea, a aplicat pentru diverse locuri de muncă în domeniul proiectării grafice și al editării video. Ea a planificat, de asemenea, înființarea propriei linii de afaceri. Dar, după cum știm, planurile nu funcționează niciodată în conformitate cu supravegherea noastră. Cariera și averea ei o conduc atât pe calea succesului uriaș. La scurt timp după aceea, a primit dreptul la unul dintre cei cinci finaliști ai programului „Yahoo! Talent Show ”, un concurs sponsorizat de Yahoo! Pentru cele mai bune videoclipuri online, în decembrie 2006.

Blogul ei real-video a fost primul lansat pe Justin.tv. De asemenea, a jucat rolul invitatului în serialul de televiziune „The Kill Point” și în serialul săptămânal „MacBreak”. Ea și-a început propriul program de „lifecasting” în 2007. A fost prima persoană care și-a podcastat tutorialele din viața de zi cu zi, vloguri, videoclipuri pe internet. De fapt, ea l-a invitat pe cel mai popular jucător de viață timp de doi ani în mod constant. În 2009, ea a încetat să-și mai transmită viața. După aceea, a început să-și facă cariera de actorie, găzduire și vlogging. De asemenea, a făcut apariția invitaților în spectacole precum „Law & Order: Special Victims Unit”, „Criminal Minds” și „The Vampire Diaries”, mai multe reclame și găzduind concerte pentru programe precum „Escape Routes”. Mai mult, Ezarik a fost selectat ca unul dintre cele mai populare aparate de salvare a site-ului de către ambele, The New York Times și The Wall Street Journal, în numerele din octombrie 2007.

Factură iPhone de 300 de pagini Justine Ezarik

Ea a copleșit videoclipul „300 de pagini pentru factura iPhone”, în august 2007 și a încărcat videoclipul YouTube. În doar trei zile, videoclipul a devenit viral și a depășit peste 3 milioane de vizualizări și a devenit un meme pe Internet. În același timp, ea a încărcat și videoclipul „Factură iPhone de 300 de pagini” pe alte platforme de socializare. După ce a avut loc acest incident, lansarea puternic anunțată și anticipată a Apple iPhone, dar acest videoclip a adus facturile voluminoase în atenția mass-media. Videoclipul a primit, de asemenea, o acoperire de știri internaționale. Mai târziu, în decembrie 2007, videoclipul a acumulat peste 8 milioane de vizionări totale. Ezarik a câștigat, de asemenea, 5.000 de dolari din serviciul de găzduire video Revver.

Oarecum ca urmare a atenției acestui videoclip, ea și imensul iPhone factură o recunoaștere pentru cameo în videoclipul muzical al unei piese „FIRETRUCK”. Videoclipul a fost realizat de un YouTuber Smosh.

Justine Ezarik Net Worth

Cât costă valoarea netă a youtuberului Justine Ezarik? Valoarea ei este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari SUA.

Wiki Justine Ezari

Wiki / Bio
Nume realJustine Ezarik
PoreclăiJustine
Vârstă36 de ani
Zi de nastere20 martie 1984
ProfesieActriță, Youtuber
Renumit pentruFactură iPhone de 300 de pagini
Locul naşteriiPittsburgh, Pennsylvania, S.U.A.
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
ZodiacBalanță
Reședința curentăLos Angeles, California
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'7 "

Centimetri: 170 cm

Metri: 1,70 m

GreutateKilograme: 57 Kg

Lire sterline: 125 lbs

Măsurători ale corpului

(Sân-talie-șolduri)

34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 2 milioane de dolari SUA
Câștiguri sponsorizateNecunoscut
Familie
PărinţiTată: Steve Ezarik

Mama: Michelle Ezarik

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
ÎntâlniriSingur
Întâlniri anterioare?Necunoscut
Soț / SoțieNici unul
FiicăNici unul
FiuleNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateInstitutul Tehnic din Pittsburgh
ŞcoalăLiceul Bentworth
Favorită
Actor favoritBrad Pitt
Actrita preferataKate Winslet
Culoare preferataNegru
Bucătăria preferatămexican
Alcoolic?N / A
Iubitor de animale de companie? da
Destinația preferată de vacanțăGrecia
Hobby-uriCălătorind, gimnastă
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Youtube

Citește și: Brittani Boren (Youtuber) Vârstă, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Soț, Familia Leach, Fapte

Fapte Justine Ezarik

  • Ezarik a postat un videoclip despre dorința de a comanda un cheeseburger pe YouTube.
  • A primit 600.000 de vizualizări în prima săptămână.
  • Ea a găzduit un salon de socializare pentru Nickelodeon HALO Awards, în 2013.
  • Este activă pe platformele de socializare.
  • Are un imens fan care urmărește acolo.
  • Ea a acumulat milioane de adepți pe contul ei de Instagram.
  • Hobby-urile ei includ editarea, fotografia și surfingul.
  • În 2020, a depășit 1.000.000.000 de vizualizări pe canalul ei iJustine.
  • Ea crede în „fii tu însuți, vorbește despre ceea ce îți place, folosește-ți platforma definitiv și conectează-ți microfonul. Nu putem stresa suficient partea microfonului. ”
  • Odată, și-a dorit să fie o bucătară bună.
  • Și-a făcut reședința în Los Angeles, în 2008.

Citește și: Nick Uhas (Youtuber) Bio, Wiki, Prietena, Întâlniri, Vârstă, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found