Mark Riebe (Criminal) Wiki, Bio, Acum, Taxe, Omucideri, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Prision, Fapte

Mark Riebe este unul dintre cei mai vicleni și vicleni criminali din Florida, care au prădat fără milă zeci de tinere, ucigând până la 13 ani. Apare într-un episod unic al spectacolului ITV, Serial Killer with Piers Morgan, în care își menține nevinovăţie. În prezent, el îndeplinește viața într-o închisoare din Florida pentru uciderea mamei însărcinate, Donna Callahan, în 1988, dar la doar un an de la condamnare, el a mărturisit mai multe altele în confesiuni și își menține nevinovat cu fermitate. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, Now, Charges, Crimă, vârstă, înălțime, greutate, soție, închisoare și multe altele despre el.

Mark Riebe Acum

Unde este Mark Riebe acum? El servește viața în închisoarea Blackwater din Florida cu securitate maximă pentru uciderea unei femei, dar polițiștii cred că este un criminal în serie și a ucis mulți alții. El a fost condamnat în 1998 pentru asasinarea lui Donna Callahan, 29 de ani, pe 6 august 1989.

Mark Riebe Murders

Mark Riebe a prădat fără milă zeci de femei tinere, ucigând până la 13. Riebe a mărturisit infracțiunile care au avut loc între sfârșitul anilor 1970 și începutul anilor 1990, când femeile tinere din zona de nord a Floridei au dispărut. Riebe a mărturisit asasinarea lui Bonnie Gayle Ryther, în vârstă de 27 de ani, în 1978 și a lui Jacqueline Brant, în vârstă de 18 ani, în 1986. Mărturisirea a inclus-o pe Pamela June Ray, în vârstă de 36 de ani, care a dispărut în timp ce vizita Panama City Beach în 1992. Era în vizită cu ea doi copii la momentul când a fost smulsă, în timp ce copiii ei au fost lăsați închiși în interiorul vehiculului. De asemenea, el a mărturisit că a ucis Rhonda Taylor, în vârstă de 23 de ani, al cărui cadavru a fost găsit într-o mașină în 1990. A fost găsită cu răni înjunghiate, iar gâtul îi fusese tăiat, iar anchetatorii cred că trupul ei a fost mutat din locul crimei. El a numit-o pe Andrea Durham, în vârstă de 14 ani, al cărei cadavru a fost recuperat. Mărturisirile sale au inclus detalii minuscule pe care poliția le crede că doar un criminal ar fi putut să le cunoască.

Mark Riebe Age

Câți ani are Mark Riebe? Data sa exactă de naștere nu este cunoscută. În prezent, are 56 de ani. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Mark Riebe Înălțime și greutate

Cât de înalt este Mark Riebe? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi și păr de culoare maro închis. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Mark RiebeWiki / Bio
Nume realMark Riebe
Poreclămarcă
Faimos caCrimă în serie
Vârstă56 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiFlorida, Statele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,79 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului9 (SUA)
CopiiN / A
Soția / soțiaN / A
Valoarea netăN / A

Citește și: Gypsy Rose Blanchard (Criminal) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Acum, Poveste, Crimă, Prieten, Documentar

Soția lui Mark Riebe

Cine este soția lui Mark Riebe? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. Informațiile despre copiii săi nu sunt, de asemenea, cunoscute în domeniul public.

Fapte Mark Riebe

  1. El a fost condamnat în 1998 pentru asasinarea lui Donna Callahan, 29 de ani, la 6 august 1989.
  2. A fost condamnat la 25 de ani de închisoare.
  3. La acea vreme, avocații săi au susținut că nu-și amintea că a făcut-o pentru că era atât de beat și cu mult medicamente.
  4. A recunoscut că a ucis treisprezece femei tinere în Florida, dar de atunci și-a retras mărturisirile.
  5. Informațiile despre tată și mamă nu sunt cunoscute în domeniul public.

Citește și: Tiffany Moss (Crimă) Caz, vârstă, biografie, soție, fiică, înălțime, greutate, fapte