Cruz Beckham (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Părinți, Prietena, Valoare netă, Fapte

Cruz Beckham este o vedetă britanică pe Instagram și vedetă pe rețelele de socializare. Este mai bine cunoscut fiul cel mic al lui David Beckham și Victoria Beckham. În decembrie 2016, a lansat single-ul său de debut „If Everyday Was Christmas”. El a acumulat peste 1,8 milioane de adepți pe Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Părinții, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre el!

Cruz Beckham Age

Câți ani are Cruz Beckham? Ziua lui de naștere cade pe 20 februarie 2005. Are 15 ani. Semnul său zodiacal este Pești. S-a născut la Madrid, Spania. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte.

Cruz Beckham Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Cruz Beckham? Înălțimea sa este estimată la 4 picioare 8 inci. De asemenea, el a menținut un corp muscular cu o greutate corporală medie de 37 kg sau 127 lbs. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Părinți Cruz Beckham

Numele tatălui lui Cruz Beckham este David Beckham și mama numită, Victoria Beckham. Are și frați. A crescut cu trei frați: Brooklyn, Romeo și Harper. În ceea ce privește educația, el este bine educat.

Părinții lui Cruz-Beckham

Citește și: Mia Hayward (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Wiki Cruz Beckham

Cruz BeckhamWiki / Bio
Nume realCruz Beckham
PoreclăCruz
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă15 ani
Zi de nastere20 februarie 2005
Locul naşteriiMadrid, Spania
Semnul nașteriiPești
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 4 ft 8 in (1,42 m)
Greutateaproximativ 37 Kg (127 lbs)
TatăDavid Beckham
MamăVictoria Beckham
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Prietena Cruz Beckham

Cine este iubita lui Cruz Beckham? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. Cruz Beckham este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație. Deși nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire.

Fapte Cruz-Beckham

Citește și: Jason Mendez (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Valoarea netă a lui Cruz Beckham

Cât costă valoarea netă a lui Cruz Beckham? A susținut un break dance la concertul de reuniune al Spice Girls. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Fapte Cruz Beckham

  1. Cruz Beckham este un comediant extrem de popular pe TikTok.
  2. Spre deosebire de majoritatea postărilor altor utilizatori ai aplicației, majoritatea videoclipurilor sale nu conțin spectacole în timp ce sincronizează buzele cu melodiile și dialogurile populare.
  3. În schimb, conținutul său amintește foarte mult de videoclipurile vechi Vine pentru care creatorii au trebuit să vină cu modalități inovatoare de a-și distra publicul.
  4. Videoclipurile lui Cruz sunt și ele scurte.
  5. El folosește, de asemenea, o tehnică de editare a filmelor numită tăiere rapidă, care a fost o bază a videoclipurilor Vine.

Citește și: Austin Lawrence (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found