Bruna Lima (Instagram Star) Wiki, Bio, Valoare netă, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Fapte

Bruna Lima este un model brazilian care este cel mai bine cunoscut pentru că este o vedetă Instagram foarte populară și influențator de social media. Este, de asemenea, populară pentru fotografiile sale de costume de baie. Conținutul ei de Instagram se concentrează în principal pe fotografiile sale de modelare, fotografii de călătorie și ultimele tendințe ale modei. Din moment ce este, de asemenea, un influențator de social media, fanii ei găsesc, de asemenea, conținut promoțional pe contul ei de Instagram. Videoclipurile ei TikTok sunt de obicei amuzante și constau și din conținut amuzant de sincronizare a buzelor. Îi place să facă aceste videoclipuri și se arată în videoclipurile ei. Îi place să interacționeze cu fanii ei și încearcă din răsputeri să le ofere conținut pe care îl vor iubi. Reglați biografia!

Bruna Lima Net Worth

Cât costă Bruna Lima? A câștigat peste 4 milioane de adepți Instagram pe contul ei xoobruna. Începând cu 2021, valoarea ei netă este estimată la 200 K USD (USD).

Bruna Lima Înălțimea, greutatea și măsurătorile corpului

Cât de înaltă este Bruna Lima? Este înaltă, are 5 picioare 6 inci și cântărește aproximativ 48 kg. Are un ten neted, ochi de culoare maro și păr. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Care sunt măsurătorile corporale ale Brunei Lima? Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Bruna-Lima-înălțime-și-greutate

Citește și: Curlyheadmonty (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Bruna Lima Wiki / Bio

Bruna LimaWiki / Bio
Nume realBruna Lima
PoreclăBruna
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă24 de ani
Zi de nastere2 martie 1996
Locul naşteriiBrazilia
Semnul nașteriiPești
Naţionalitatebrazilian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 48 Kg (110 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200 K USD (USD)

Iubitul Bruna Lima

Cine este iubitul lui Bruna Lima? Este drăguță și are un aspect sexy. S-ar putea să fie pasiunea multor băieți care vor să se întâlnească cu un idol. Ea este singură în aceste momente.

Familia Bruna Lima

Numele tatălui și mamei Brunei Lima nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, ea este bine educată.

Fapte Bruna Lima

  1. Bruna Lima și-a început cariera ca model.
  2. În iulie 2017 a început să-și împărtășească fotografiile de modelare pe contul ei de Instagram.
  3. Fotografiile sale inițiale cu ea erau în bikini și le-au plăcut fanilor ei.
  4. Contul ei de Instagram este plin și de fotografiile ei de călătorie din Vegas, Maui, California și Kauai.
  5. De asemenea, este populară pe TikTok.

Citește și: Clarence White (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found