Amy Jackson (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Amy Jackson este o actriță și model britanic cu sediul în Douglas, Isle Of Man. Superba și fierbinte actriță a ajuns la vedete pentru munca ei în filmele indiene. A apărut și în filme telugu și hindi. Fiica Margueritei și fiica lui Alan Jackson, Amy Jackson, au câștigat, de asemenea, un premiu Ananda Vikatan Cinema Award, un SIIMA Award și un London Asian Film Festival Award. Este, de asemenea, ambasador al mai multor organizații caritabile, inclusiv PETA, Organizația Națiunilor Unite pentru Femei pentru Orfelinatul Sneha Sargar și Fundația Being Human. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, cariera, familia Amy Jackson și multe altele despre ea.

Amy Jackson Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Amy Jackson? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi albaștri frumoși și are părul blond.

Amy Jackson Age

Câți ani are Amy Jackson?Ziua ei de naștere cade pe 31 ianuarie 1992. În prezent, are 28 de ani. Ea deține naționalitatea americană-indiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Douglas, Insula Man.

Amy JacksonWiki / Bio
Nume realAmy Jackson
PoreclăAmy
Faimos caActriţă
Vârstă28 de ani
Zi de nastere31 ianuarie 1992
Locul naşteriiDouglas, Insula Man
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleGeorge Panayiotou (Angajat, din

Octombrie 2020)

SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 6,5 milioane USD (USD)

Iubitul Amy Jackson

Cine este iubitul lui Amy Jackson? Ea are o legătură romantică cu George Panayiotou. Mai mult, la 1 ianuarie 2019, Jackson și Panayiotou s-au logodit. Fiul lor, Andreas, s-a născut pe 23 septembrie 2019. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, ea s-a întâlnit cu Prateik Babbar și Ryan Thomas.

Citește și: Vedika Pinto (Actriță) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Amy Jackson Net Worth

Care este valoarea netă a lui Amy Jackson? Ea a împărtășit selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 6,5 milioane de dolari (USD).

Familia Amy Jackson

Amy Jackson s-a născut la 31 ianuarie 1992 în Douglas, pe Insula Man. Numele mamei ei este Marguerita și tatăl, Alan Jackson. Mama și tatăl ei sunt un cuplu englez din Liverpool. Are și frați. Are o soră mai mare, Alicia, care este, de asemenea, actriță. Când avea doi ani, familia s-a întors la părinții ei. Conform calificărilor sale educaționale, Jackson a participat la Colegiul St Edward, unde a obținut un nivel de literatură engleză, filosofie și etică.

Amy Jackson Carieră

La vârsta de 16 ani, Jackson și-a început cariera de model. Mai târziu, a câștigat concursul Miss Teen World în 2009. Mai târziu, în 2010, a apărut în drama Madrasapattinam din perioada tamilă. Jackson a acționat de atunci în filme indiene în alte limbi. Printre rolurile sale notabile se numără filmele hindi Ekk Deewana Tha (2012) și Singh Is Bliing (2015), filmul Kannada The Villain (2018) și filmul Tamil 2.0 (2018).

Citește și: Neha Dhupia (Actriță) Vârstă, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Soț, Afaceri, Revoluția Roadies, Fapte

În afară de actorie, a apărut în reviste de modă, inclusiv Vogue, Marie Clare, Cosmopolitan și Hello !. Este, de asemenea, ambasador al mai multor organizații caritabile, inclusiv PETA, Organizația Națiunilor Unite pentru Femei pentru Orfelinatul Sneha Sargar și Fundația Being Human.

Lista premiilor Amy Jackson

A câștigat un premiu Ananda Vikatan Cinema, un premiu SIIMA. A fost inclusă în The Times of India’s Most Desirable Woman din 2012 și The Times of India’s Most Promising Female Newcomers din 2012.

Fapte despre Amy Jackson

  1. În 2014, ea a debutat în cinematograful telugu cu Yevadu de la Vamsi Paidipally.
  2. În 2017, Jackson a înființat un restaurant la Londra cu mama ei Marguerita.
  3. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  4. Ea a concurat pentru titlul de Miss Anglia în 2010 și a fost încoronată în locul doi al Jessica Linley.
  5. Este un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Aamna Sharif (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte