Ce este fată VSCO: Femeia VSCO Meme, tendințe și cuvinte explicate

Fata VSCO sau copiii VSCO sunt o subcultură pentru tineri. Conținut inspirat de fete VSCO, care a proliferat pe internet în 2019. Mai mult, cuvântul VSCO denumit după aplicația de fotografie, fetele VSCO „se îmbracă și acționează într-un mod aproape indistinct între ele”, folosind tricouri supradimensionate, scrunchies , Hydro Flasks, Crocs, brățări Pura Vida, camere instant, Carmex, brățări de prietenie, Birkenstocks, coliere cu coajă și alte modele legate de plajă. Ecologismul, în special subiectele legate de conservarea broaștelor țestoase marine, este, de asemenea, considerat ca parte a culturii VSCO. Reglați articolul și explorați mai multe despre Ce este VSCO girl și The VSCO girl Meme, Word, Origin, Definition, Trend, Explained.

VSCO girl Fashion Meme & Trends Explained

Care este tendința modei pentru fete VSCO? În acest sens, fetele poartă adesea tricouri supradimensionate, uneori suficient de lungi pentru a-și acoperi pantalonii scurți. Deși fetele VSCO sunt asociate în primul rând cu purtarea de pantaloni scurți, cum ar fi pantaloni scurți Nike, unii poartă, de asemenea, „blugi mamă” și îi includ ca parte a stilului lor. Furgonetele alunecare cu carouri alb-negru sunt de asemenea populare. De fapt, fetele VSCO folosesc camere instant și rucsacuri Fjällräven.

Fată VSCO Social Media

Subcultura VSCO a apărut și a fost numită după aplicația de editare a fotografiilor și s-a răspândit pe TikTok, precum și pe Instagram și YouTube. Există multe parodii ale fetelor VSCO, adesea de către subcultura însăși. În august 2019, The New York Times a găsit „peste 422,4 milioane de videoclipuri etichetate #vscogirl pe TikTok, majoritatea parodii”. În plus, Elle o recunoaște pe YouTuber Emma Chamberlain cu popularizarea esteticii fetei VSCO. Toate piesele menționate anterior au fost publicate între sfârșitul lunii iulie și începutul lunii septembrie, moment în care fetele VSCO erau o țintă principală a industriei culturii pe internet.

Fata VSCO Concluzie

De ce cuvântul sau termenul VSCO pentru fete este atât de modern în zilele noastre? Cuvântul de fată VSCO nu se ocupă doar de modă, accesorii, mărci, machiaj sau păr, ci se concentrează și asupra preocupărilor de mediu. În timp ce produsele precum Birkenstocks, paie metalice și Hydro Flasks sunt asociate cu ecologismul, unii consideră că fetele VSCO se preocupă doar de mediu atunci când este convenabil, subliniind popularitatea camerelor de unică folosință care au inspirat filtrele populare de pe VSCO. Fenomenul fetei VSCO, deși se referă cu siguranță la un stil de îmbrăcăminte real, comun, este mult mai interesant ca studiu de caz în modul în care o întreagă subcultură devine un meme viral decât este vorba despre fetele VSCO.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found