Api Robin (Celeste Barber Husband) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Fapte

Api Robin este o personalitate renumită și mai bine cunoscut ca soțul lui Celeste Barber. Este un comedian australian și o personalitate media. În ciuda faptului că este soțul uneia dintre cele mai mari vedete din industria TV americană, reușește să ducă o viață relativ retrasă. Își susține soția din toată inima și o încurajează să-și urmărească ambițiile. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Api Robin despre el!

Api Robin Bio, Age & Family

Câți ani are Api Robin? Ziua lui de naștere cade în 1983. Are 36 de ani. Semnul său zodiacal este Leul. S-a născut în Atlanta, GA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Api Robin Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Api Robin? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea Api Robin este estimată la 5 picioare 8 inci. De asemenea, a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 63 kg. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Citește și: Marcus Glenn Richardson (Abby Phillip Husband) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte

Api Robin Wiki

Api RobinWiki / Bio
Nume realApi Robin
PoreclăApi
Faimos caSoțul lui Celeste Barber
Vârstă36 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 63 Kg
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
Copii2
SoțulCeleste Barber
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Soția lui Api Robin

Cine este soția lui Api Robin? Este căsătorit cu Celeste Barber. Api Robin și-a întâlnit soția în urmă cu aproximativ 13 ani în jurul anului 2006. Mai mult, Api Robin la Sydney cu soția sa Celeste și cei doi fii ai lor. Mai mult, Celeste este și mama vitregă a două fete.

Citește și: Milene Domingues (soția lui David Aganzo) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Api Robin Net Worth

Care este valoarea netă a lui Api Robin? El își păstrează viața personală foarte intim. Mai mult, valoarea sa netă este estimată la 2 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Api Robin

  1. Api Robin nu este activ pe platformele de socializare.
  2. Informațiile părintelui său nu sunt disponibile pentru domeniul public.
  3. Soția lui Api, Celeste Barber, născută și crescută în Australia, a crescut în orașul Sydney pentru cea mai mare parte a vieții sale. Are o soră.
  4. Celeste a participat la Colegiul Saint Joseph, Tweed Heads.
  5. La începutul anilor 2000, ea s-a antrenat la Nepean, Sydney în actorie
  6. Barber a apărut în diferite emisiuni de televiziune, dar este probabil cel mai bine cunoscut pentru rolul ei de paramedic Bree Matthews în emisiunea TV All Saints și pentru rolurile sale din Office Correctness și How Not to Behave.

Citește și: Claudia Villafañe (Soția Diego Maradona) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found