Yandere Dev (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Familie, Fapte

Yandere Dev este o vedetă americană din rețelele de socializare, care are peste 2,68 milioane de abonați la canalul său auto-intitulat YouTube. Este cunoscut pentru postarea de experimente științifice, videoclipuri DIY și videoclipuri cu mașini RC. Canalul său YouTube include, de asemenea, cascadorii sălbatice, vloguri, farse, provocări și alte videoclipuri interesante, cu un coeficient de divertisment ridicat. Familia sa a fost adesea prezentată în multe dintre videoclipurile sale de glumă și provocare. Deține, de asemenea, o linie de modă, care vinde tricouri grafice și accesorii legate de modă pe internet. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Familia, Valoarea netă, Cariera și multe altele despre el!

Yandere Dev Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Yandere Dev? Youtuber Yandere se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 59 kg sau 131 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă un pantof cu mărimea de 7 SUA.

Yandere Dev Age

Câți ani are Yandere Dev? Ziua lui de naștere cade la 30 iunie 1988. Are 32 de ani. Semnul său zodiacal este Racul. S-a născut în California. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Alexa Jade (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Yandere Dev Wikipedia

Yandere DevWiki / Bio
Nume realYandere Dev
PoreclăYandere
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă32 de ani
Zi de nastere30 iunie 1988
Locul naşteriiCalifornia, Statele Unite
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 59 Kg (131 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 39-29-40 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 700.000 $ (USD)

Yandere Dev Prietena

Cine este iubita Yandere Dev? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Yandere Dev Net Worth

Cât costă valoarea netă a Yandere Dev? Canalul YouTube este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 700.000 de dolari (USD).

Citește și: Kugo cel Puternic (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Cariera Dev Yandere

Yandere Dev a fost întotdeauna o persoană creativă. În timpul școlii, își petrecea cea mai mare parte a timpului în efectuarea experimentelor științifice cu materiale adunate din curtea sa. Nu ar pierde niciodată șansa de a cânta și la festivalurile sale de școală și colegiu. Mai târziu, a dezvoltat interes pentru computere și tehnologia informației. Yandere a dorit întotdeauna să împărtășească poveștile sale de viață cu alții, dar a vrut să o facă într-un mod distractiv. Prin urmare, a decis să creeze un canal YouTube pentru a-și împărtăși poveștile și pentru a-și prezenta abilitățile.

Familia Yandere Dev

Numele tatălui și mamei lui Yandere Dev nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Fapte despre Yandere Dev

  1. Yandere Dev „I Want My Senpai Back” este foarte popular în canalul său.
  2. El nu s-a limitat niciodată la un anumit gen.
  3. Unele dintre cele mai faimoase videoclipuri ale sale tutoriale implică „Video de introducere a rivalului simulatorului Yandere”.
  4. Un alt element foarte comun în videoclipurile sale este slime.
  5. Lui Yandere îi place să facă experimente cu slime, care sunt adesea iubite de spectatorii săi.

Citește și: Anastasia Kingsnorth (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found