Teddy Swims (Singer) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

Teddy Swims este un artist, muzician, cântăreț și compozitor american cu sediul în Atlanta, Georgia. Ea a crescut la fața locului pentru coperțile sale incredibile din R&B Song. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește platformele sale de socializare. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, familia, cariera, valoarea netă, prietena și multe alte date despre el.

Teddy Swims Age

Câți ani are Teddy Swims? S-a născut în anii 1990. Data sa exactă de naștere nu este cunoscută. Probabil are 30 de ani, ca în 2020. Deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Înălțimea și greutatea înotului Teddy

Cât de înaltă este Teddy Swims? El stă pe o înălțime de 5 ft 6 în înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 m. El cântărește în jur de 70 Kg sau 154 lbs. Are părul, barba și ochii căprui închis.

Teddy SwimsWiki / Bio
Nume realTeddy Swims
PoreclăTeddy
Faimos caArtist, muzician, cântăreț
Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastere1990
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime1,67 m (5 ft 6 in)
Greutate70 Kg (154 lbs)
Statistici ale corpului42-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
TatăFred Robel
MamăGlenn Robel
Valoarea netăAproximativ 600.000 USD

Teddy Swims Bio & Family

Este foarte apropiat de membrii familiei sale. Numele tatălui său este Fred Robel, iar mama este Glenn Robel. Are și frați. În ceea ce privește educația, el este bine educat. Este fiul unui predicator. Este un fan al fotbalului.

Teddy Swims Carieră și valoare netă

Cronologia carierei Teddy Swims: Coperta sa din „You’re Still The One” a lui Shania Twain este în streaming și disponibilă pentru descărcare pe toate platformele acum! El este, de asemenea, în afară de Royal Albert Hall ”. Iubește să cânte la pian.

Cât costă valoarea netă a Teddy Swims? Își desfășoară linia de merch unde vinde produse proprii, cum ar fi tricouri, hanorace și multe altele. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 600.000 de dolari (USD).

10 fapte despre Teddy Swims

  1. Este un iubitor de tatuaje.
  2. Îi place să cânte la chitară.
  3. El este activ pe platforme de socializare precum Facebook, Instagram și multe altele.
  4. Biografia sa pe Instagram spune: „Nu există categorii, nu există stereotipuri, nici o statistică nu este un număr definit. Până când nu vom vedea fiecare persoană ca individ, nu vom ajunge niciodată la unitate. ”
  5. Albul este culoarea lui preferată.
  6. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  7. Îi place să creeze melodii și muzică noi în timpul liber.
  8. Duke este cel mai bun prieten al său și adesea îi împărtășește fotografii sub contul său de Instagram și Facebook.
  9. Prietena și întâlniri: El nu a dat nicio idee despre viața sa romantică. Este singur și se bucură la maximum de viața sa de singurătate.
  10. El este foarte apropiat de mama sa și, de asemenea, împărtășește o postare pe contul său de Instagram și a scris: „Ziua fericită a mamei către cea mai bună inimă, dăruitoare și femeie plină de compasiune din lume! Și orice alt cuvânt pe care l-ați folosi pentru a descrie frumusețea în interior și în exterior! Te iubesc mama ești regina lumii mele! ”

Citește și: Harry Styles (One Direction) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

Citește și: Juice Wrld (Legends Never Die) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cauză de moarte, Funerale, Prietena, Familia, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found