Jacob Elordi (Actor) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Un actor australian Jacob Elordi născut în Brisbane, Queensland, Australia, la 26 iunie 1997, de părinții săi John și Melissa Elordi. În 2019, el a jucat rolul „Noah Flynn” în „Kissing Booth” și „Nate Jacobs” în serialul de televiziune HBO „Euphoria”.

La fel, „The Kissing Booth” este un film american de comedie romantică pentru adolescenți din 2018, care a fost lansat pe 11 mai 2018 pe Netflix. În plus, Euphoria este, de asemenea, un serial de televiziune american pentru adolescențe, a cărui complot se învârte în jurul grupului de liceeni prin experiențele lor de sex, droguri, prietenii, dragoste, identitate și traume. Jacob este distribuit alături de Zendaya. În seria Euphoria, personajul lui Jacob Elordi este de genul: este un atlet de liceu ale cărui probleme de furie îi maschează nesiguranțele sexuale. Tune este biografie!

Jacob Elordi Înălțime și greutate

Cât de înalt este Jacob Elordi? El stă pe o înălțime de 5 picioare și 7 centimetri înălțime. El cântărește în jur de 57 kg sau 125 lbs. Și-a făcut școala la Colegiul Sf. Kevin din Toorak, Melbourne și ulterior a urmat Colegiul Sf. Iosif, Nudgee, din Nudgee, Brisbane, Queensland. Pasiunea sa de actorie îl ajută să obțină această faimă imensă de la o vârstă fragedă. De fapt, abilitățile sale de actorie au devenit vizibile încă de când era tânăr. De asemenea, obișnuia să ia parte la mai multe drame școlare.

Jacob Elordi Age

Câți ani are Jacob Elordi? În prezent, vârsta sa are 23 de ani. S-a născut la Brisbane, Queensland, Australia, la 26 iunie 1997.

Familia Jacob Elordi

Actor născut în Australia, Jacob are o familie foarte iubitoare și de susținere. Numele tatălui său este John și mama, Melissa Elordi. Are și frați. Are două surori. El aparține descendenței spaniole. Încă din copilărie, a fost foarte dornic și fascinat în actorie. Ii place sa danseze si sa cante.

Iubita lui Jacob Elordi

Cine este actuala iubită a actorului Euphoria Jacob? În prezent, se vehiculează zvonuri pe măsură ce se întâlnește cu actrița Zendaya, colega lui Euphoria. Mai mult decât atât, Elordi a făcut parte din Zendaya și a spus presei că Zendaya este „cel mai bun prieten” al său și, de asemenea, a spus într-un interviu că este „ca sora mea”. Mai mult, duo-ul a fost văzut și sărutându-se în New York, în februarie 2020.

Jacob Elordi Carieră

După cum am văzut cu toții abilitățile sale incredibile de actorie în filmul Netflix, „The kissing Booth” și o serie de drame americane pentru adolescenți, „Euphoria”. Proiectul acestor două Netflix este cea mai mare pauză din cariera lui Jacob. În prezent, este ocupat și cu realizarea mai multor proiecte. În Cape Town, el filmează și pentru filmul „The Kissing Booth 2”, cu o dată de lansare stabilită pentru 2020. La fel, prima sa televiziune într-un film de la Hollywood a fost în „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”. Ulterior, în 2017, a fost văzut în filmul ‘Swinging Safari’ jucând rolul ‘Cocoșului’ și apoi a jucat în filmul de groază ‘The Mortuary Collection’ în 2018.

Jacob Elordi Net Worth

Cât valorează Jacob Elordi? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari SUA. Este un actor australian. El câștigă de la diverse sponsori și reclame.

Jacob Elordi Wiki

Wiki / Bio
Nume realJacob Elordi
PoreclăIacov
Vârstă23 de ani
Zi de nastere26 iunie 1997
ProfesieActor
Renumit pentru1. rolul lui Noah Flynn în The

Kissing Booth

2. Seria de televiziune HBO Euphoria

Locul naşteriiBrisbane, Queensland, Australia
Naţionalitateaustralian
EtnieDecent spaniol
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
ZodiacCancer
Reședința curentăLos Angeles, California
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'7 "

Centimetri: 170 cm

Metri: 1,70 m

GreutateKilograme: 57 Kg

Lire sterline: 125 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

46-33-37 țoli
Dimensiunea bicepsului21 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului7 (SUA)
Bogatie
Valoarea netă2 milioane de dolari SUA
Câștiguri sponsorizateNecunoscut
Familie
PărinţiTată: John Elordi

Mama: Melissa Elord

FratiiFrate: Nici unul

Sora: 2

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Prietena / ÎntâlniriZendaya (zvonuri)
Întâlniri anterioare?Necunoscut
Soția / soțiaNici unul
FiuleNici unul
FiicăNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateColegiul Sf. Iosif, Nudgee
ŞcoalăColegiul Sf. Kevin din Toorak, Melbourn
Favorită
Actor favoritRobert Pattinson
Actrita preferataAngelina Jolie
Culoare preferataGalben
Bucătăria preferatăItaliană
Iubitor de animale de companie? da
Destinația preferată de vacanțăDisneyland
Hobby-uriMuzică și fotografie
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram

Citește și: Romeo Lacoste (Artist de tatuaje) Wiki, Vârstă, Bio, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Jacob Elordi Fapte

  • Odată, Jacob a analizat „The Kissing Booth” într-un interviu.
  • El a fost susținut pentru multe roluri pentru „sportivii de liceu”, dar nu are niciun interes să le interpreteze.
  • Se simte binecuvântat că a primit rolul actoricesc în filmul „The Kissing Booth” și, de asemenea, simte că acest film este un bilet la Hollywood.
  • Rolul său din film, ‘The Kissing Booth; l-a pictat pe Noah ca pe un băiat rău visător, în timp ce pe cealaltă parte din „Euforia” îl înfățișează pe Nate ca fiind persoana teribilă care este.
  • El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  • A apărut și pe coperta multor reviste.
  • Hobby-urile sale includ fotografia și muzica.

Citește și: Nick Cannon (Actor) Wiki, Înălțime, Greutate, Vârstă, Bio, Soție, Fiică, Fiu, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found