Carmella Rose (Model) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Carmella Rose a devenit populară pentru prima dată pe Instagram și, de atunci, a construit urmăriri pe platforme. Ea este și un model profesionist. Ea a arătat coperțile lui Maxim și Playboy. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Carmella Rose Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Carmella Rose? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-26-35 inci. Poartă o sutienă de mărimea de 30 C. Este, de asemenea, un ciudat de fitness.

Carmella Rose Age

Câți ani are Carmella Rose? Ziua ei de naștere cade pe 3 octombrie 1995. Are 25 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în California. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are o soră mai mică pe nume Angie. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Angie Varona (Model) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Măsurători ale corpului, Părinți, Iubit, Valoare netă, Date

Carmella RoseWiki / Bio
Nume realCarmella Rose
PoreclăCarmella
Faimos caModel, Social Media Star
Vârstă25 de ani
Zi de nastere3 octombrie 1995
Locul naşteriiCalifornia, Statele Unite
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului30 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleJuanpa Zurita
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Prietenul Carmella Rose

Cine este iubitul lui Carmella Rose? Camella are o relație cu vloggerul mexican Juanpa Zurita. El este un influencer, actor și model de social media. Se întâlnesc între ei din 2018.

Carmella Rose Net Worth

Care este valoarea netă a Carmella Rose? Modelarea este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Carmella Rose

  1. Carmella Rose a împărtășit pe rețelele sociale povestea amuzantă a călătoriei sale sălbatice la un club de striptease cu prietenii soțului.
  2. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.
  3. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee.
  4. Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram.
  5. Ea și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce servea niște priviri aburitoare pentru cameră. În prezent, are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.

Citește și: Naya Rivera (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Cauză a morții, Fiu, Soț, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found