Caleb Murray (Bill Murray Son) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Caleb Murray este mai bine cunoscut ca fiul celebrului actor și comediant, Bill Murray. Mai mult, el a fost arestat în timpul unui protest BLM din Massachusetts, la 1 iunie 2020. El ar fi fost lovit cu numeroase acuzații, inclusiv agresiune și baterie asupra unui ofițer de poliție. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre el ale lui Caleb Murray!

Caleb Murray Age

Câți ani are Caleb Murray? Data sa exactă de naștere nu este cunoscută. El are 27 de ani, începând cu 2021. Deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Caleb Murray Înălțime și greutate

Cât de înalt este Caleb Murray? Înălțimea sa este estimată la 6 picioare 2 inci. De asemenea, el a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 75 kg sau 165 lbs. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Familia Caleb Murray

Numele tatălui lui Caleb Murray este Bill Murray, care este un actor, comediant și scriitor american. Cunoscut pentru livrarea impasibilă, el a ajuns pentru prima dată la faimă în Saturday Night Live. Mai mult, numele mamei lui Caleb este Jennifer Butler. Are și frați. Are trei frați numiți, Jackson, Cooper și Lincoln.

Citește și: Jack Scott Ramsay (Fiul lui Gordon Ramsay) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Caleb Murray Wiki

Caleb MurrayWiki / Bio
Nume realCaleb Murray
PoreclăCaleb
Faimos caFiul lui Bill Murray
Vârstă27 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,83 m)
Greutateaproximativ 75 Kg (165 lbs)
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului11 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
TatăBill Murray
MamăJennifer Butler
FratiiJackson, Cooper și Lincoln
Valoarea netăaproximativ 44 milioane USD (USD)

Caleb Murray Prietena

Cine este iubita lui Caleb Murray? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. Caleb Murray este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație.

Citește și: Barron Trump (Fiul lui Donald Trump) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Educație, Familie, Valoare netă, Fapte

Caleb Murray Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Caleb Murray? El aparține dintr-o familie bogată. Valoarea netă a Bill-ului tatălui său este estimată la peste 44 de milioane de dolari (USD).

Caleb Murray Fapte

  1. Caleb Murray are, de asemenea, doi frați vitregi numiți, Homer și Luke din prima căsătorie a tatălui său cu Margaret Kelly.
  2. Tatăl său Murray are case în Los Angeles; Rancho Santa Fe, California; Martha’s Vineyard, Massachusetts; Charleston, Carolina de Sud; și Palisades, New York, o suburbie a orașului New York.
  3. Între 2008 și 2013, Murray și-a menținut o reședință în cartierul Greenwich Village din Lower Manhattan.
  4. Butler, mama lui Caleb, a solicitat divorțul pe 12 mai 2008.
  5. Divorțul tatălui și mamei sale a fost finalizat la 13 iunie 2008.

Citește și: Noah Atwood (Roman Atwood Son) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Tată, Mamă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found