Debra Newell (Dirty John) Wiki, Bio, Soț, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Date

Debra Newell este o femeie cu adevărat fascinantă, care este descrisă pe ecran de Connie Britton, care face obiectul documentarului Netflix Dirty John, care se bazează pe viața ei reală. Mai mult, Dirty John se bazează pe cercetările ample ale reporterului din Los Angeles Times, Christopher Goffard. În podcast-ul său, Goffard a relatat povestea romantică a lui Debra cu un om numit John Meehan, care părea normal ... până când nu era. A fost căsătorită cu John Meehan, cunoscut pentru că a demis procese false și escrocherii de asigurări. El a fost, de asemenea, renumit pentru relațiile sale multiple cu femei, care au fost, de asemenea, victimele sale. Conectați-vă și explorați mai multe despre povestea ei de viață în această biografie.

Soțul Debra Newell

Cine este soțul Debrei Newell? Este căsătorită cu John Meehan. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu fiicele Debrei Newell, Terra și Jacquelyn Newell. Istoria ei anterioară de întâlniri nu este cunoscută în domeniul public.

Debra Newell Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Debra Newell? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi căprui frumoși și părul blond.

Debra Newell Age

Câți ani are Debra Newell? În prezent, are aproximativ 63 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. S-a născut în Statele Unite.

Debra NewellWiki / Bio
Nume realDebra Newell
PoreclăDebra
Faimos caSoția lui John Meehan
Vârstă63 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiTerra și Jacquelyn Newell
Soț / SoțieJohn Meehan
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Debra Newell Net Worth

Care este valoarea netă a Debrei Newell? La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 300.000 USD (USD).

Fapte Debra Newell

  1. L-a cunoscut pe John în 2014.
  2. A fost crescută de un tată pastor tânăr și de o mamă profesor de pian.
  3. A fost căsătorită de cinci ori în total, inclusiv cu John.
  4. Are patru copii pe care i-a crescut în zona Orange County din California.
  5. Nu este activă pe platforma de socializare.

Citește și: Rosmah Mansor (Soția Najib Razak) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Valoare netă, Copii, Fapte