Amy Slaton (Tammy Slaton Sister) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Amy Slaton online mai cunoscută sub numele de TwilightQueen. Este o personalitate americană de YouTube și de social media. Este binecunoscută pentru publicarea videoclipurilor legate de machiaj și tutorial sub canalul ei. Pe lângă aceasta, ea încarcă și provocări, videoclipuri de rutină și conținut alimentar. Într-un interval foarte scurt de timp, ea a acumulat peste 370.000 de abonați. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, sora, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Amy Slaton Age

Câți ani are Amy Slaton? Ziua ei de naștere cade pe 28 octombrie 1987. Are 33 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut în Kentucky. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are o soră pe nume Tammy Slaton. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Amy Slaton Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Amy Slaton? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 85 Kg. Măsurătorile corpului ei sunt de 45-42-48 inci. Este și o ciudată de fitness. Poartă o sutienă de 42 C.

Amy Slaton Wiki

Amy SlatonWiki / Bio
Nume realAmy Slaton
PoreclăAmy, TwilightQueen
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă33 de ani
Zi de nastere28 octombrie 1987
Locul naşteriiKentucky
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 85 Kg
Măsurători ale corpuluiaproximativ 45-42-48 inci
Dimensiunea cupei sutienului42 C
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiGage
SoțulMichael Halterman
Valoarea netăaproximativ 500.000 $ (USD)

Amy Slaton Soț

Cine este soțul lui Amy Slaton? A legat nodul cu Michael Halterman. Cuplul a întâmpinat, de asemenea, un fiu pe nume Gage în noiembrie 2020. Mai mult, nu este cunoscută istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Lauren Alexis (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Amy Slaton Net Worth

Care este valoarea netă a Amy Slaton? Ea a fost văzută la emisiunea TLC Sisters 1000-Lb. Canalul ei a fost inițial creat pentru a fi un cont de colaborare pentru ea și sora ei, numite Slaton Sisters. Valoarea sa netă este estimată la 500.000 USD (USD).

Fapte despre Amy Slaton

  1. Amy Slaton are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  3. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!
  4. Este recunoscătoare pentru fanii ei și pentru atenția masculină pe care o primește.
  5. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!

Citește și: Tammy Slaton (personalitate TV) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found