Beyoncé Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă: Top 10 fapte despre ea

Numele nașterii lui Beyoncé este Beyoncé Giselle Knowles-Carter. Este cântăreață, compozitoare, producătoare de discuri, dansatoare și actriță americană. S-a născut și a crescut în Houston, Texas. S-a ridicat la faima celebrei La sfârșitul anilor ’90 a devenit cântăreață la Destiny’s Child, una dintre cele mai bine vândute grupuri de fete din toate timpurile.

În 2013, a debutat în filmul teatral cu un rol în box-office-ul american Austin Powers numărul unu în Goldmember. Beyoncé este unul dintre cei mai bine vânduți artiști de muzică din lume, după ce a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume. De asemenea, a fost inclusă pe lista celor 100 de femei în 2019, pentru contribuțiile sale la industria de divertisment. De fapt, ea a devenit cel mai bine câștigat muzician negru din istorie și a fost listată printre cei mai influenți 100 de oameni din lume pentru al doilea an consecutiv, în 2014.

Beyoncé Age

Câți ani are Beyoncé? Are 38 de ani. Ziua ei de naștere cade pe 4 septembrie 1981. Zodia ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Houston, TX.

Beyoncé Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Beyoncé? Ea stă pe o înălțime de 1,69 m sau altfel 5 picioare 5 inci înălțime. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-26-40 inci. Poartă o cană de sutien cu dimensiunea de 34 DD. În plus, are ochi căprui deschis și părul castaniu.

Beyoncé Husband & Children

Beyoncé este căsătorit cu rapperul Jay-Z. Au legat nodul pe 4 aprilie 2008. Cuplul este binecuvântat și cu copii. Au avut o fiică pe nume Blue Ivy în 2012, urmată de o pereche de gemeni pe nume Rumi și Sir în iunie 2017.

Beyoncé Bio & Family

S-a născut în Houston, Texas, din Tina Knowles, coafor și proprietar de salon, și Mathew Knowles, director de vânzări Xerox. Are și frați. Are o soră pe nume Solange și un frate vitreg numit Nixon. În ceea ce privește educația, a urmat Școala Montessori St. Mary din Houston. În timpul școlii, s-a înscris la cursuri de dans. Când Beyoncé avea opt ani, ea și prietena copilăriei, Kelly Rowland, l-au întâlnit pe LaTavia Roberson în timp ce se aflau la o audiție pentru un grup de divertisment exclusiv pentru fete.

Beyoncé Wiki

Nume realBeyoncé Giselle Knowles-Carter
PoreclăBeyoncé
Vârstă38 de ani
Înălţime1,69 m (5 ft 5 in)
Greutate55 kg (121 lb)
Statisticile figurii36-26-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 DD
SoțJay Z
FiicăIedera Albastra
Valoarea netăAproximativ 250 m USD
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Locul nașteriiHouston, TX

Valoare netă și carieră Beyoncé

Cât costă valoarea netă a lui Beyoncé? Valoarea ei este estimată la aproximativ 250 de milioane de dolari. Actoria, cântatul și susținerile sunt sursa ei principală de venit. Vorbind despre cariera ei, este fostă membră a grupului de fete R&B Destiny’s Child. A câștigat în total 24 de premii Grammy. Unele dintre melodiile sale notabile sunt, „Crazy in Love”, „Baby Boy” „Drunk in Love”, „Crazy in Love” și multe altele. În afară de cântăreață, ea este o actriță populară și a apărut în filme precum, Dreamgirls și a exprimat-o pe Nala în The Lion King.

Fapte despre Beyoncé

  1. A început o relație cu Jay-Z după colaborarea lor la „’03 Bonnie & Clyde”.
  2. În piesa, The Blueprint 2: The Gift & The Curse, Beyoncé a apărut ca iubita lui Jay-Z în videoclipul muzical al melodiei, alimentând speculațiile despre relația lor.
  3. Cuplul a vândut împreună 300 de milioane de discuri împreună, în 2014.
  4. Revista Forbes a început să raporteze despre câștigurile lui Beyoncé în 2008, calculând că cele 80 de milioane de dolari câștigate între iunie 2007 și iunie 2008, pentru muzica, turneul, filmele și linia de îmbrăcăminte, au făcut din ea cea mai bine plătită personalitate muzicală din lume la momentul respectiv, deasupra Madonna și Celine. Dion.
  5. A devenit coproprietar, alături de alți artiști, al serviciului de streaming muzical Tidal, în 2015.
  6. Ea a aprobat-o pe Beto O'Rourke în timpul alegerilor din Senatul Statelor Unite din 2018 din Texas.
  7. Are o personalitate îndrăzneață și elegantă.
  8. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  9. Are un imens fan care își urmărește platformele de socializare.
  10. Este, de asemenea, cea mai premiată și nominalizată artistă din istoria BET Award, câștigând 29 de premii dintr-un total de 60 de nominalizări și cea mai premiată persoană la Soul Train Music Awards cu peste cincisprezece premii ca artist solo.

Citește și: Nicki Minaj Bio, vârstă, înălțime, greutate: Top 10 fapte despre copiii și soțul ei


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found