Aamna Sharif (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Aamna Sharif este o actriță indiană de televiziune. A câștigat faima pentru că a interpretat-o ​​pe Kashish în Kahiin la Hoga și Komolika Chaubey / Sonalika Basu în Kasautii Zindagii Kay 2. De asemenea, a lucrat în seria intitulată Hongey Judaa Na Hum. În 2009, ea a debutat la Bollywood în comedia romantică Aloo Chaat. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, valoarea netă, cariera și multe altele despre ea.

Aamna Sharif Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Aamna Sharif? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul castaniu.

Aamna Sharif Age

Câți ani are Aamna Sharif? Ziua ei de naștere cade pe 16 iulie 1982. În prezent, are 38 de ani. Ea deține naționalitatea indiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Mumbai, Maharashtra, India.

Aamna SharifWiki / Bio
Nume realAamna Sharif
PoreclăAamna
Faimos caActriță TV, Social Media Star
Vârstă38 de ani
Zi de nastere16 iulie 1982
Locul naşteriiIndia
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateindian
EtnieAmestecat
ReligieMusulman
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
SoțAmit Kapoor
Copii1
Valoarea netăaproximativ RS. 30 Lac

Aamna Sharif Soț

Cine este soțul Aamnei Sharif? Sharif s-a căsătorit cu iubitul ei distribuitor de film, devenit producător Amit Kapoor, pe 27 decembrie 2013. Înainte de căsătorie, ei s-au întâlnit de câțiva ani. Mai mult, au avut un fiu în septembrie 2015.

Aamna Sharif Carieră

Sharif a început să primească oferte pentru modelarea diferitelor mărci, în al doilea an de facultate. Și-a lansat cariera prin prezentarea în videoclipuri muzicale. Sharif și-a făcut debutul în rolul lui Kashish Sinha în Kahiin To Hoga, alături de Rajeev Khandelwal. Din 2012 până în 2013, a interpretat-o ​​pe Muskaan Mishra în filmul Sony TV, Hongey Judaa Na Hum, alături de Raqesh Vashisth. Shariff și-a făcut debutul în film cu filmul din Bollywood Aloo Chaat din 2009, alături de Aftab Shivdasani. În același an, a jucat și în Aao Wish Karein, cu Shivdasani din nou. În 2014, a apărut în filmul Ek Villain al lui Mohit Suri. Cu toate acestea, niciunul dintre filme nu și-a câștigat recunoașterea, făcând-o să revină la televizor în 2012 cu Hongey Judaa Na Hum. În 2019, Sharif a revenit la televizor după șase ani cu Kasautii Zindagii Kay de la Star Plus, unde joacă rolul antagonistului Komolika Basu în locul lui Hina Khan.

Aamna Sharif Net Worth

Care este valoarea netă a lui Aamna Sharif? În 2012, Sharif a dezvăluit că suferă de acrofobie încă din copilărie. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată în jurul valorii de RS. 30 lacs.

Fapte despre Aamna Sharif

  1. Aamna Sharif s-a născut la 16 iulie 1982 în Mumbai, Maharashtra.
  2. Ea aparține unui tată indian și unei mame persane-bahreiniene.
  3. A studiat la liceul Sf. Ana, Bandra.
  4. În timp ce frecventa colegiul, a intrat în industria divertismentului ca model și actriță comercială.
  5. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Deepika Padukone (Actriță) Bio, Wiki, Soț, Întâlniri, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found