David Cameron (politician) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Soție, Copii, Valoare netă, Carieră, Fapte

David Cameron este un politician englez care a fost prim-ministru al Regatului Unit din 2010 până în 2016. El a ajutat la formarea și conducerea primului guvern de coaliție din Regatul Unit de la cel de-al doilea război mondial și a fost cel mai tânăr prim-ministru al națiunii sale în aproape două sute de ani. El a demisionat în urma votului Brexit. A fost educat la Heatherdown School, Eton College și Brasenose College, Oxford. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre David Cameron.

David Cameron Înălțime și greutate

Cât de înalt este David Cameron? El stă pe o înălțime de 6 ft 1 în sau altfel 1,87 m sau 187 cm. Cântărește în jur de 67 Kg sau 147 lbs. Statisticile sale despre corp nu sunt cunoscute. În afară de acesta, el este și un ciudat de fitness. În mod regulat, el își făcea controlul întregului corp și își menține corpul bine întreținut și condiționat. Are ochi albaștri și părul brun închis.

David CameronWiki / Bio
Nume realDavid Cameron
PoreclăDavid
Faimos caPolitician
Vârstă53 de ani
Zi de nastere9 octombrie 1966
Locul naşteriiLondra, Anglia
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime6 ft 1 in (1,87 m)
Greutate67 Kg (147 lbs)
Statistici ale corpului42-32-38 țoli
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiIvan, Nancy, Arthur și Florence
SoțulSamantha Gwendoline Sheffield
Valoarea netăAproximativ 3,2 milioane GBP (USD)

David Cameron Soție și copii

Cine este actuala soție a lui David Cameron? Este căsătorit cu iubita școlii Samantha Gwendoline Sheffield în 1996. Au legat nodul la 1 iunie 1996 la Biserica Sf. Augustin din Canterbury, East Hendred, Oxfordshire. Cuplul este binecuvântat cu patru copii numiți, Ivan, Nancy, Arthur și Florence.

David Cameron Bio, Age & Family

Câți ani are David Cameron? Ziua lui de naștere cade pe 9 octombrie 1966. Are 53 de ani. S-a născut la Londra, Anglia. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Numele mamei sale este Mary Fleur, iar tatăl, Ian Donald Cameron. Are și frați. Are un frate, Alexander Cameron QC, avocat, și două surori, Tania Rachel și Clare Louise. În ceea ce privește calificările educaționale, a urmat cursurile Eton College din Berkshire, Anglia și ulterior a lucrat ca consilier al secretarului de interne britanic Michael Howard. A continuat să slujească ca prim lord al Trezoreriei și ca ministru al funcției publice.

David Cameron Carieră și valoare netă

Cât este valoarea netă a lui David Cameron? A fost ales în Parlament pentru circumscripția Witney din Oxfordshire în 2001 și a câștigat alegerile conservatoare din 2005. În urma demisiei prim-ministrului Gordon Brown, Cameron a fost rugată de regina Elisabeta a II-a să conducă guvernul. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 3,2 milioane de lire sterline (USD).

Fapte despre David Cameron

  • A lucrat pentru Departamentul de Cercetare Conservator între septembrie 1988 și 1993.
  • Este un iubitor de animale pasionat și, de asemenea, a donat multe pentru animale.
  • A devenit președinte al Patronii Serviciului Național pentru Cetățeni.
  • El a fost portretizat de Mark Dexter în filmele de televiziune Channel 4 Coalition and Brexit: The Uncivil War.
  • El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens în contul său de Instagram.

Citește și: Kristi Noem (guvernator al Dakota de Sud) Salariu, valoare netă, Wiki, biografie, vârstă, soț, copii, carieră, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found