Anna Woolhouse (Jurnalist) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afacere, Valoare netă, Salariu, Prieten, Fapte

Anna Woolhouse este jurnalist sportiv și reporter englez. Ea a susținut calitatea de stelar ca o față de renume în Sky Sports. Ea este figura principală a acoperirii boxului Sky Sports și iubește să participe ea însăși la joc. Este analistă principală de box și prezentatoare pentru Sky Sports. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Anna Woolhouse Age

Câți ani are Anna Woolhouse? Ziua ei de naștere cade pe 19 ianuarie 1984. Are 37 de ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Market Deeping, Anglia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Anna Woolhouse Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Anna Woolhouse? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness.

Anna-Woolhouse-vârstă

Citește și: Julia Chatterley (jurnalist) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Wiki Anna Woolhouse

Anna WoolhouseWiki / Bio
Nume realAnna Woolhouse
PoreclăAnna
Faimos caReporter, jurnalist
Vârstă37 de ani
Zi de nastere19 ianuarie 1984
Locul naşteriiMarket Deeping, Anglia
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleDavid Simms
SoțulNecăsătorit
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Anna Woolhouse Afacere, iubit și întâlnire

Cine este iubitul Anna Woolhouse? Este în relație cu David Simms. Mai mult, este necăsătorită și nu a confirmat nimic despre viața ei personală. Istoria ei de întâlniri din trecut nu este, de asemenea, dezvăluită de ea.

Anna-Woolhouse-net-worth

Citește și: Diletta Leotta (jurnalist) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Salariu și valoare netă Anna Woolhouse

Care este valoarea netă a Anna Woolhouse? Ea a intervievat, printre mulți alții, campionul mondial la greutăți Anthony Joshua, după prima și singura pierdere din cariera sa profesională de box la Andy Ruiz Jnr., În 2019. Jurnalismul este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Anna-Woolhouse-fapte

Anna Woolhouse Fapte

  1. Anna Woolhouse este activă pe platformele de socializare.
  2. Este un iubitor de animale de companie avid.
  3. Ea a fost una dintre echipele care a acoperit lupta lui Dillian Whyte vs. Alexander Povetkin în timpul pandemiei COVID-19 în 2020 la „Fight Camp” a Matchroom Boxing alături de Johnny Nelson, Adam Smith, Tony Bellew și Matthew Macklin.
  4. Albastrul este una dintre culoarea ei preferată.
  5. Îi place să călătorească.

Citește și: Cynthia Frelund (Jurnalist) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found