sahlt (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

sahlt aka Alycia Tire, o tânără fată din SUA, se descurcă bine în lumea dansului și a rețelelor sociale. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Împreună cu talentul ei muzical excepțional, sahlt impresionează lumea cu videoclipurile sale amuzante și creative de pe TikTok și alte platforme de socializare. Are un milion de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

sahlt Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este sahlt? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-24-38 țoli. Poartă o sutienă de mărimea 32 B. Are ochi căprui frumoși și are părul negru. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee.

sahlt Age

Cati ani are sahlt? Ziua ei de naștere cade pe 11 noiembrie 1996. Are 24 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut în California, Statele Unite. Numele ei real este Alycia Tyre. Părinții ei au o varietate de descendenți, inclusiv rusi, afro-americani, francezi și olandezi. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Brianna Buchanan (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

sahltWiki / Bio
Nume realAnvelopa Alycia
Poreclăsahlt
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă24 de ani
Zi de nastere11 noiembrie 1996
Locul naşteriiCalifornia, Statele Unite
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-24-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleYBN Nahmir
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 10 K USD (USD)

sahlt Iubit

Cine este iubitul lui Sahlt? Fierbinte și superba vedetă Instagram sahlt este legată romantic de YBN Nahmir și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, ea a ieșit cu Yousef Erakat și Klaus Bausch. Ea a menționat, de asemenea, că aceasta este o relație la distanță.

Citește și: Jasmine Lotus (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

sahlt Career & Net Worth

Care este valoarea netă a sahltului? De la o vârstă fragedă, Sahlt a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Ea a postat primul ei tweet, „Tooooo many fake people I'm cool with just my close circle.”, În decembrie 2013. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în social media în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 10 K USD (USD).

Fapte fapte

  1. sahlt are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. A câștigat milioane de adepți sub contul ei de Instagram.
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Mâncarea ei preferată este guacamolul și puiul.
  6. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot întotdeauna să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare.

Citește și: Jason Mendez (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found