Liam Payne (One Direction) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Date

Liam Payne este un cântăreț american din celebra trupă One Direction. În 2008, a debutat ca cântăreț când a făcut o audiție pentru seria de televiziune britanică X-Factor. Este un cântăreț de muzică pop și R&B care explorează alte genuri precum electronica. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, viața personală, prietena, copiii, familia, valoarea netă a Liam Payne și multe alte fapte despre el.

Liam Payne Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Liam Payne? El stă pe o înălțime de 5 ft 9 in sau 1,7 m sau 177 cm. Cântărește în jur de 65 Kg sau 143 lbs. Are ochi căprui închis și are părul castaniu.

Liam PayneWiki / Bio
Nume realLiam James Payne
PoreclăLiam Payne
Faimos caCântăreaţă
Vârstă26 de ani
Zi de nastere29 august 1993
Locul naşteriiHeath Town, Anglia
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 9 in (1,7 m)
Greutate65 Kg (143 lbs)
Statistici ale corpului42-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
Iubita1. Cheryl Fernandez-Versini

2. Danielle Peazer

3. Sophia Smith

CopiiBear Grey Payne (Fiul)
Valoarea netăAproximativ 47 milioane USD

Liam Payne Prietena

Cine este actuala iubită a lui Liam Payne? Payne era în relație cu cântăreața Cheryl Fernandez-Versini. Fostul cuplu are împreună un fiu pe nume Bear Grey Payne. În 2018, s-au despărțit. S-a mai întâlnit cu dansatoarea Danielle Peazer și vedeta socială Sophia Smith.

Liam Payne Bio, Age & Family

Care este vârsta lui Liam Payne în 2020? În prezent, are 26 de ani. S-a născut la 29 august 1993 la New Cross Hospital, în districtul Heath Town din Wolverhampton, West Midlands. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Numele mamei sale este Karen, o asistentă medicală și tatăl Geoff Payne, un montator. Are și frați. Are două surori mai mari, Nicola și Ruth Payne. În ceea ce privește calificările educaționale, a urmat liceul local și deține o diplomă în absolvire.

Liam Payne Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Liam Payne? În tinerețe, a fost agresat, așa că a început să ia lecții de box. A absolvit tehnologia muzicii la City of Wolverhampton College. El a fost descoperit pe The X Factor și a apărut pe lista de rezervă pentru Jocurile Olimpice din 2012 ca sprinter. La fel ca în 2020, valoarea netă a lui Liam Payne este estimată la aproximativ 47 de milioane de lire sterline.

Citește și: Niall Horan (One Direction) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

Fapte despre Liam Payne

  • El a participat la un turneu caritabil FIFA 20 pentru a strânge peste 10 milioane de dolari pentru caritate care luptă împotriva COVID-19, în iunie 2020.
  • Când frecventa școala secundară, s-a ocupat de intimidare.
  • Până la vârsta de patru ani, lui Payne i s-au efectuat regulat teste în spital, deoarece medicii au observat că unul dintre rinichi îi era cicatrizat și nu funcționa.
  • El este activ pe platformele de socializare.
  • Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  • Are milioane de adepți sub contul său de Instagram.
  • Este foarte apropiat de membrii familiei sale.
  • Și-a cernelit mai multe tatuaje și pe corp.

Citește și: Louis Tomlinson (One Direction) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found