George Santo Pietro (Vanna White Husband) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Soție, Valoare netă, Fapte

George Santopietro este proprietar de restaurant italian. În afară de aceasta, el este mai cunoscut ca fostul soț al Vannei White. Este o personalitate americană de televiziune și actriță de film cunoscută drept gazda Roții norocului din 1982. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, soție, valoare netă, familie, carieră și multe altele mai multe fapte despre el!

George Santo Pietro Age

Câți ani are George Santo Pietro? Ziua lui de naștere cade pe 12 decembrie 1946. Are 72 de ani. Semnul său zodiacal este Săgetător. S-a născut în Italia. El deține naționalitatea italiană și aparține etniei mixte.

George Santo Pietro Înălțime și greutate

Cât de înalt este George Santo Pietro? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea lui George Santo Pietro este estimată la 6 picioare și 2 inci. De asemenea, a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 75 kg. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Citește și: Doamna asasin (soția Dr Disrespect) Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, măsurători, soț, valoare netă, fapte

George Santo Pietro Wiki

George Santo PietroWiki / Bio
Nume realGeorge Santo Pietro
PoreclăGeorge
Faimos ca1. Proprietar de restaurant

2. Fostul soț al Vannei White

Vârstă72 de ani
Zi de nastere12 decembrie 1946
Locul naşteriiItalia
Semnul nașteriiSăgetător
NaţionalitateItaliană
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in
Greutateaproximativ 75 Kg
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului12 (SUA)
Copii1. Nicolae

2. Giovanna

SoțulVanna White (Divorțată)
Valoarea netăaproximativ 5 milioane USD (USD)

George Santo Pietro Soție, soție și copii

Cine este soția lui George Santo Pietro? Este căsătorit cu Vanna White. Este o actriță americană. Mai mult, cuplul a legat nodul în decembrie 1990. White a rămas însărcinată pentru prima dată în septembrie 1992 și și-a anunțat sarcina într-un episod din Roata norocului în care „Vanna este însărcinată” a fost răspunsul la un puzzle. Ea a dat greș la scurt timp după înregistrarea episodului.

Citește și: Cynthia Malkin (soția Richard Blumenthal) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

White a avut ulterior un fiu, Nicholas, născut în 1994 și o fiică, Giovanna (Gigi), născută în 1997, din căsătoria cu Santo Pietro. Cuplul a divorțat în noiembrie 2002. Din 2004 până în 2006, a fost logodită cu omul de afaceri din California de Sud, Michael Kaye. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată. În prezent este căsătorită cu John Donaldson, care este contractant. S-au căsătorit în 2012 după ce s-au întâlnit prin prieteni comuni.

George Santo Pietro Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui George Santo Pietro? A realizat multe pe parcursul călătoriei sale profesionale. Și-a început cariera ca planificator înainte de a-și construi în cele din urmă imperiul. El este un jucător de toate meseriile, după cum se vede în numărul de întreprinderi de câștig de bani la care a luat parte. Are o valoare netă estimată de 5 milioane de dolari începând cu 2021.

George Santo Pietro a câștigat faima din eforturile sale de afaceri, precum și fiind soțul unei actrițe populare. El este simbolul muncii grele, determinării și consecvenței. El servește ca o mare sursă de inspirație pentru mulți.

George Santo Pietro Fapte

  1. George Santo Pietro nu a oferit nicio informație cu privire la numele sau unde se află părinții săi.
  2. Are și frați.
  3. Conform educației sale, el este bine educat.
  4. El nu este activ pe platformele de socializare.
  5. Îi place să călătorească și să citească romane non-fictive.

Citește și: Jill Rhodes (fosta soție Sean Hannity) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found