Suga (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Suga este un rapper, compozitor și producător de discuri sud-coreean. A debutat ca membru al grupului sud-coreean de idoli pop BTS în 2013. Korea Music Copyright Association îi atribuie peste 100 de melodii lui Suga ca compozitor și producător, inclusiv „Wine” -ul lui Suran, care a ajuns pe locul doi în Gaon Music Chart și a câștigat cea mai bună piesă Soul / R & B a anului la Melon Music Awards 2017. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Cariera și multe altele despre Suga!

Înălțime și greutate Suga

Cât de înaltă este Suga? El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 60 Kg sau 132 lbs. Are ochi căprui închis și păr negru. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 10,5 SUA.

Prietena Suga

Cine este iubita lui Suga? În prezent, este singur și afirmă deschis că îi plac femeile inteligente și atractive, în special femeile care se îmbracă bine. În prezent, el caută să înceapă să creeze muzică pentru noile sale albume viitoare și le-a cerut susținătorilor și prietenilor să le facă sugestii.

Epoca Suga

Câți ani are Suga? Numele său de naștere este Min Yoon-gi. S-a născut pe 9 martie 1993 în Daegu, Coreea de Sud. Are 27 de ani. El deține naționalitatea coreeană și aparține etniei mixte.

Citește și: J-Hope (Singer) Bio, Wiki, Valoare netă, Prietena, Vârstă, Înălțime, Greutate, Viață timpurie, Carieră, Fapte

Suga Wiki

SugaWiki / Bio
Nume realMin Yoon-gi
PoreclăSuga
Faimos caCântăreaţă
Vârstă27 de ani
Zi de nastere9 martie 1993
Locul naşteriiDaegu, Coreea de Sud
Semnul nașteriiPești
Naţionalitatecoreeană
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 60 Kg (132 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10,5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Suga Net Worth

Cât costă valoarea Suga? La vârsta de 13 ani, a început să scrie versuri muzicale și a învățat despre MIDI. A lucrat într-un studio de discuri cu jumătate de normă la vârsta de 17 ani. De atunci a început să compună și să aranjeze muzică, să cânte și să cânte. Înainte de a fi semnat, a activat sub numele Gloss ca rapper underground. Ca parte a echipajului de hiphop D-Town în 2010, a produs „518-062”, un cântec care comemorează Revolta din Gwangju. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Citește și: V (BTS) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Suga Carieră

Suga a devenit primul grup Kpop care a câștigat un premiu Billboard. El a scris câteva dintre hiturile Bangtan Boys, inclusiv „Jump”, „Tomorrow” și „Like”. În ianuarie 2019, Suga a oferit o funcție de rap pe single-ul „Lee Song Request” al lui Lee So-ra. Pe 6 mai 2020, IU a lansat single-ul digital „Eight”, prezentat și produs de Suga.

Familia Suga

Numele mamei și tatălui lui Suga nu sunt cunoscute. Are și frați. El și fratele său mai mare s-au născut și au crescut în Daegu, Coreea de Sud. În ceea ce privește educația, el este bine educat.

Fapte Suga

  1. Suga a început să scrie versuri muzicale și a învățat despre MIDI, la vârsta de 13 ani.
  2. Suga a lansat un mixtape auto-intitulat gratuit prin SoundCloud pe 15 august 2016.
  3. Suga este responsabil pentru scrierea, compunerea, aranjarea, amestecarea și stăpânirea materialului său.
  4. În 2018, a achiziționat un apartament de lux de 3 milioane de dolari SUA situat în Coreea de Sud, iar din 2019 locuiește în Hannam-dong, Seul, Coreea de Sud.
  5. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Jungkook (BTS) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found