Barbara Bush (soția lui George Bush) Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, soț, copii, fapte

Cine este Barbara Bush? Este mai bine cunoscută ca soția celui de-al 41-lea președinte al Statelor Unite George Bush și mama celui de-al 43-lea președinte George W. Bush. În timp ce slujea ca primă doamnă, a fondat Fundația Barbara Bush pentru alfabetizare în familie. De asemenea, este nepoata fostului președinte George H. W. Bush și Barbara Bush, care s-a născut la Centrul Medical al Universității Baylor din Dallas, Texas. Reglați biografia și aflați mai multe despre Barbara Bush.

Barbara Bush Înălțime și greutate

Cât de înaltă era Barbara Bush? Avea o înălțime de 5 ft 5 in sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 67 kg sau 147 lbs. Avea ochii căprui și avea părul blond. Poartă o pantofă de 6,5 SUA.

Barbara BushWiki / Bio
Nume realBarbara Bush
PoreclăBarbara
Faimos caPolitician
Vârstă92 de ani (decedat)
Data morții17 aprilie 2018
Zi de nastere8 iunie 1925
Locul naşteriiNew York
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaprox 67 Kg (147 lbs)
Statisticile figuriiaprox 34-32-38 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6.5 (SUA)
CopiiGeorge, Robin, Jeb, Neil, Marvin, Dorothy
SoțulGeorge H. W. Bush
Valoarea netăPeste 7 milioane USD (USD)

Fapte despre Barbara Bush

  1. S-a născut la 8 iunie 1925 la New York. La momentul morții ei avea 92 de ani. A murit pe 17 aprilie 2018. Semnul ei de naștere era gemeni.
  2. Curiositate interesantă despre Barbara Bush este că ea s-a logodit cu George după un an și jumătate de întâlnire, chiar înainte ca acesta să plece la al doilea război mondial ca pilot de bombardier de torpilă al Marinei.
  3. Fiul ei Jeb era al patruzeci și al treilea guvernator al Floridei. De asemenea, a avut copii pe nume Neil, Dorothy, Marvin și Robin.
  4. În 2010, a fost intervievată de Larry King.
  5. Era și o sportivă excelentă și obișnuia să ia parte la înot, tenis și ciclism.
  6. Cine a fost soțul Barbara Bush? Și-a întâlnit soțul la vârsta de șaisprezece ani, în timpul unui dans de vacanță de Crăciun.
  7. După 18 luni, cei doi s-au logodit să se căsătorească, chiar înainte de a pleca în cel de-al doilea război mondial în calitate de pilot de bombardier cu torpile marine.
  8. Avea și trei frați și împreună au fost crescuți într-o casă de pe strada Onondaga din Rye. A urmat școala publică Milton din 1931 până în 1937.
  9. Interesul ei pentru lectură a început devreme în viață; își amintea că se aduna și citea cu familia în timpul serilor.
  10. Era o iubitoare pasionată de animale de companie.

Citește și: Laura Bush (soția lui George W. Bush) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found