Thomas Halbert (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Thomas Halbert este o personalitate populară pe Instagram și pe rețelele de socializare. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram. El a postat o serie de videoclipuri cu numere muzicale populare. Mai mult decât atât, adesea postează videoclipuri cu sincronizarea buzelor cu melodiile. Iubește machiajele, sportul și călătoriile, postând periodic jurnale de călătorie sau fotografii într-un cadru în aer liber. El este foarte popular pe Instagram și are un puternic interes pentru fotografie. Multe dintre videoclipurile ei comentează mărci de îmbrăcăminte și modă. De asemenea, este un artist și iubitor de artă, un dansator avid și un pasionat de fitness. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, prietena, sexualitatea, valoarea netă, cariera și multe alte fapte despre el ale lui Thomas Halbert!

Thomas Halbert Înălțime și greutate

Cât de înalt este Thomas Halbert? El se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 7,5 SUA.

Thomas Halbert Age

Câți ani are Thomas Halbert? Ziua lui de naștere cade pe 20 martie 1997. Are 23 de ani. Semnul său zodiacal este Pești. S-a născut în Carolina de Nord. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Kat Stacks (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Thomas Halbert Wikipedia

Thomas HalbertWiki / Bio
Nume realThomas Halbert
PoreclăThomas
Faimos caInstagaram Star,

Social Media Star

Vârstă23 de ani
Zi de nastere20 martie 1997
Locul naşteriiCarolina de Nord
Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
SexualitateGay
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 42-32-39 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7.5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 20 K USD (USD)

Thomas Halbert Prietena

Cine este iubita lui Thomas Halbert? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Citește și: Joey Birlem (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Thomas Halbert Net Worth

Care este valoarea netă a lui Thomas Halbert? După ce și-a dat seama că ar putea folosi rețelele de socializare pentru a se face mai popular în domeniu, s-a alăturat Instagram, YouTube și TikTok. El a început să încarce videoclipuri cu el și prietenii săi care fac trucuri în cartierul său. Aceste videoclipuri au devenit în curând celebre și au fost larg împărtășite atât de prieteni, cât și de străini. În scurt timp, a avut peste 100.000 de aprecieri pe Instagram pentru conținutul său unic. A primit multe sponsorizări pentru a-și impulsiona cariera sportivă. Valoarea sa netă este estimată la peste 20 K USD (USD).

Thomas Halbert Carieră

Thomas Halbert a depășit marca de 25.000 de abonați pe YouTube în martie 2016. Au început să se simtă confortabil să se machieze în public la începutul anului 2014. Au început să folosească Instagram mai târziu în acel an.

Thomas Halbert Fapte

  1. Thomas Halbert este cel mai cunoscut pentru încărcarea tutorialului și trucurilor de machiaj, sfaturi de frumusețe, recenzii despre produse și vloguri de călătorie pe canalul său.
  2. Are un fan imens care urmărește contul său de Instagram.
  3. Este foarte apropiat de familie și prieteni.
  4. Îi place să facă machiaj este timpul liber.
  5. Era, de asemenea, cunoscut ca fiind un încărcător impulsiv, întrucât s-ar gândi la farse și cascadorii în ultimul moment și ar face un videoclip din el.

Citește și: Hayes Grier (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found