Regis Philbin (gazdă de emisiuni TV) Wiki, biografie, înălțime, greutate, cauza morții, soție, copii, familie, fapte

Regis Philbin a fost o personalitate media americană, un actor și un cântăreț pentru care s-a ridicat la fața locului găzduirea de discuții și spectacole de jocuri din anii 1960. El este cel mai bine cunoscut pentru găzduirea Live! Cu Regis și Kathie Lee. Trăi! și spectacolul de joc Cine vrea să fie milionar? El a fost și el gazdă în primul sezon al America’s Got Talent. El a decedat vineri, 24 iulie 2020, la vârsta de 88 de ani din cauze naturale. Reglați biografia!

Regis Philbin Vârstă, înălțime și greutate

Câți ani avea Regis Philbin în momentul morții? Avea 88 de ani în momentul morții. S-a născut la 25 august 1931 în Bronx, New York. Cât de înaltă era Regis? Avea o înălțime de 5 picioare și 5 inci înălțime și cântărește în jur de 50 kg sau 110 lbs.

Regis Philbin Cauza morții

Philbin a murit vineri, 24 iulie 2020, la vârsta de 88 de ani, din cauze naturale , timid de o lună de la 89 de ani. Mai mult decât atât, membrii familiei sale mulțumesc fanilor și admiratorilor săi pentru sprijinul lor incredibil de-a lungul carierei sale de 60 de ani și cer intimitate în timp ce deplâng pierderea sa.

Vizualizați această postare pe Instagram

Sunt atât de trist să aud aceste știri 💔. Iubita gazdă de televiziune Regis Philbin a murit pe 24 iulie. Avea 88 de ani. „Suntem profund întristați să împărtășim că iubita noastră Regis Philbin a murit aseară din cauze naturale, la o lună de timiditate de la 89 de ani”, a împărtășit familia sa. „Familia și prietenii săi sunt recunoscători pentru totdeauna pentru timpul pe care trebuie să-l petrecem cu el - pentru căldura sa, legendarul simț al umorului și abilitatea sa singulară de a transforma în fiecare zi ceva din care merită să vorbim. Mulțumim fanilor și admiratorilor pentru sprijin incredibil în cariera sa de 60 de ani. ” Trimitând dragoste și putere familiei și prietenilor săi. #Restinpeace #regisphilbin

O postare trimisă de Katie Couric (@katiecouric) pe 25 iulie 2020 la 12:43 PDT

„Suntem profund întristați să împărtășim că iubita noastră Regis Philbin a murit aseară din cauze naturale, la o lună timidă de la 89 de ani”, a spus familia sa. „Familia și prietenii săi sunt recunoscători pentru totdeauna pentru timpul pe care trebuie să-l petrecem cu el - pentru căldura sa, legendarul simț al umorului și abilitatea sa singulară de a transforma în fiecare zi ceva din care merită să vorbim. Mulțumim fanilor și admiratorilor săi pentru sprijinul lor incredibil de-a lungul carierei sale de 60 de ani. ” Trimitând dragoste și putere familiei și prietenilor săi.

Soția și copiii Regis Philbin

În 1957, a legat nodul Catherine Faylen. Mai târziu, în 1968, s-au separat. Apoi el s-a căsătorit cu Joy Philbin la 1 martie 1970. De asemenea, a fost binecuvântat cu patru copii. Trei dintre fiicele sale pe nume, JJ, Joanna și Amy și un fiu pe nume Danny.

Familia Regis Philbin

Numele tatălui său era Francis, un marine din SUA și o mamă pe nume, Filomena Florence. El aparține etniei mixte. Tatăl său era de moștenire irlandeză, iar mama era dintr-o familie de imigranți italieni de origine Arbëreshë din Greci, Campania. În perioada educației, a urmat prestigiosul liceu Regis. Mai târziu, a urmat cursurile Universității Notre Dame, la care a absolvit în 1953 o diplomă de sociologie.

Fratele Regis Philbin

S-a crezut multă vreme că Philbin era singurul copil, dar la transmisia din 1 februarie 2007 a emisiunii Live with Regis și Kelly, Philbin a anunțat că are frate, Frank M. Philbin (1 martie 1951 - 27 ianuarie 2007), care murise de limfom non-Hodgkin cu câteva zile mai devreme. Philbin a spus că fratele său, cu 20 de ani mai tânăr decât el, ceruse să nu fie menționat la televizor sau în presă.

Cariera Regis Philbin

Inițial, după ce și-a terminat absolvirea, a servit în Marina Statelor Unite ca ofițer de aprovizionare, apoi a trecut prin câteva locuri de muncă în culise în televiziune și radio înainte de a se muta în arena de radiodifuziune. El a găzduit multe spectacole cum ar fi, Million Dollar Password, Daytime Emmy Awards, Late Show With David Letterman, Who Wants to Be a Millionaire, primul sezon al America’s Got Talent în 2006 și multe altele. În plus, el, de asemenea a apărut în sitcom-urile Spin City, Seinfeld, How I Met Your Mother, Hope & Faith și The Fresh Prince of Bel-Air.

Regis Philbin Net Worth

Cât a fost valoarea netă a lui Regis Philbin? A lui in valoare de a fost estimat în jur de 150 de milioane de dolari.

Wiki Regis Philbin

Wiki / Bio
Nume realRegis Francis Xavier Philbin
PoreclăRegis Philbin
Vârstă88 de ani (decedat)
Zi de nastere25 august 1931
ProfesiePrezentator TV, vorbesc

prezentator, prezentator de spectacole, actor, cântăreț, autor

Locul naşteriiBronx, NY
Naţionalitateamerican
EtnieMixt (irlandez-italian)
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
ZodiacFecioara
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'5 "

Centimetri: 165 cm

Metri: 1,65 m

GreutateKilograme: 50 Kg

Lire sterline: 110 lbs

Măsurători ale corpului

(piept talie solduri)

Aproximativ 39-30-36 inch
Dimensiunea bicepsuluiNecunoscut
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului7 (SUA)
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 150 de milioane de dolari SUA
Câștiguri sponsorizateNecunoscut
Familie
PărinţiTatăl: Francis Philbin

Mama: Filomena Philbin

FratiiFrate: Frank M. Philbin (1 martie

1951 - 27 ianuarie 2007)

Sora: Niciuna

Viata personala
Starea civilăCăsătorit (de două ori)
Fosta sotie?Catherine "Kay" Faylen

(M. 1955; div. 1968)

Soția / soțiaJoy Senese (m. 1970 până la moarte)
Copii?Da (4)
FiuleDanny Philbin
FiicăJJ, Joanna și Amy
IubitaNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateUniversitatea Notre Dame
ŞcoalăLiceul Cardinal Hayes
Cont Social Media
Link cont social mediaStare de nervozitate

Citește și: Michael Sleggs (Actor) Biografie, Moarte, Carieră, Familie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Fapte

Fapte Regis Philbin

  • A câștigat prima sa expunere TV la rețea în 1967 în calitate de jucător secund al lui Joey Bishop Joey Bishop Show.
  • A fost și autor și cântăreț.
  • A lui două autobiografii numiți sunt, Eu sunt un singur om! (1995) și Cine vrea să fiu eu? (2000).
  • El a fost s-a căsătorit de două ori și a avut patru copii.
  • Obișnuia să urmeze pe larg lumea sportului profesional, bucurându-se de baseball și de fotbal.
  • A fost un fan pasionat al New York Yankees și un mândru susținător al echipelor sportive ale almei sale materne, Notre Dame Fighting Irish.
  • A avut o angioplastie în 1993.
  • El a fost supus unei intervenții chirurgicale cu triplu bypass la Centrul Medical Weill Cornell din cauza plăcii în arterele sale, în 2007.
  • El a fost a apărut ca vânzător de mașini Hal frumos pe Kelly Ripa sitcom Hope & Faith.
  • În Episodul Cum am cunoscut-o pe mama ta: „Cel mai bun burger din New York”, Philbin a jucat ca el însuși.
  • Există, de asemenea, imagini cu Philbin afișate în fundalul tuturor restaurantelor de burgeri.
  • El este văzut în Brooklyn Nine Nine Episode „48 de ore”, în care Jake arată un număr în cazul în care are poze cu Regis Philbin, precum și exprimarea fotografiilor.

Citește și: Juice Wrld (Legends Never Die) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cauză de moarte, Funerale, Prietena, Familia, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found