Ariana James (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Ariana James este o personalitate mexicană din rețelele sociale, care câștigă rapid popularitate datorită urmăririlor sale masive pe Instagram și Twitter. În plus față de repertoriul său în expansiune, prietenia ei profund îndrăgitoare cu vedetele populare din rețelele de socializare a primit, de asemenea, atenția asupra ei. Este și un model de renume. Frumusețea columbiană are un număr uriaș de adepți de peste 2,5 milioane pe Instagram. Această fată superbă de 30 de ani este cea mai vorbită din oraș datorită postărilor ei fierbinți pe Instagram și Twitter. Nu este de mirare că această frumusețe uimitoare este acoperită de privirile de la băieți și fete din toată lumea. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Ariana James Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Ariana James? Ea se află la o înălțime de 5 ft 7 în înălțime sau altfel 1,66 m sau 166 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi căprui frumoși și are părul negru. Care sunt măsurătorile corporale ale Ariana James? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Ariana James Age

Câți ani are Ariana James? Ziua ei de naștere cade pe 10 septembrie 1990. Are 30 de ani. Deține naționalitatea mexicană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Columbia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Ariana-James-înălțime

Citește și: Adam Waheed (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Religie, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Ariana James Wiki

Ariana JamesWiki / Bio
Nume realAriana James
PoreclăAriana
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastere10 septembrie 1990
Locul naşteriiColumbia
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitatemexican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 7 in (1,66 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro deschis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 400.000 $ (USD)

Iubitul Ariana James

Cine este iubitul lui Ariana James? Vedeta și superba vedetă Instagram, Ariana James, este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Ariana-James-iubit

Citește și: Jefo (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Ariana James Carieră

În industria divertismentului, este nevoie de timp, noroc și efort pentru ca cineva să își stabilească prezența, dar datorită actualelor noastre rețele sociale, care au transformat complet situația. Ritmul în care se poate ajunge la culmea succesului prin internet este fenomenal. Site-urile populare de rețele sociale precum Facebook, YouTube, Twitter, Instagram etc. sunt fierbinți și se întâmplă și au potențialul de a le transforma într-o stea peste noapte. Multe vedete precum Jerome Jarr, Roman Atwood, Brittany Furlan, Bethany Mota, Alex Lee și Justin Bieber au ajuns la faimă și stelare instantanee numai datorită influenței și acoperirii rețelelor sociale. Ariana James este una dintre asemenea. Frumusețea ei splendidă și personalitatea ei zdrobitoare sunt ceea ce o face atât de adorabilă și specială. Cu toate acestea, nu putem nega camaraderia pe care o împărtășește cu Jenners și asta confirmă și reputația ei în creștere.

Ariana James Net Worth

Cât costă valoarea netă a Ariana James? A devenit ambasador pentru LaBellaMafia. Ea a postat o primă fotografie pe Instagram în ianuarie 2013. Valoarea sa netă este estimată la peste 400.000 de dolari (USD).

Fapte despre Ariana James

  1. Ariana James are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Are mai mult de 2,4 milioane de adepți sub contul ei de Instagram.
  4. Îi place să cânte și să danseze.
  5. Fotografiile și videoclipurile ei clasice de pe Instagram lasă oamenii pur și simplu fără suflare.
  6. Ea a devenit, de asemenea, cinoziunea ochilor tuturor, datorită aspectului ei pulcritud și mortal.

Citește și: Austin Lawrence (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found