Scarra (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Întâlniri, Valoare netă, Afaceri, Familie, Carieră, Fapte

Scarra este un jucător și antrenor american jucător și antrenor profesionist din League of Legends, William Li, dar cel mai cunoscut prin eticheta sa de jucător Scarra. Este bine cunoscut pentru funcția de șef Counter Logic Gaming înainte de a demisiona în aprilie 2015, după ce echipa a terminat pe locul 6 la NA LCS Spring Playoffs. Reglați biografia și explorați mai multe despre Scarra’s Wiki, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Întâlnirile, Prietena, Afacerea, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre el!

Înălțimea și greutatea Scarra

Cât de înalt este Scarra? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea Scarra este estimată la 5 picioare și 7 inci. De asemenea, el a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 76 kg. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Scarra Bio, Age & Family

Câți ani are Scarra? Ziua lui de naștere cade pe 25 noiembrie 1989. Are 31 de ani. Semnul său zodiacal este Săgetător. S-a născut în Houston, TX. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform educației sale, el este bine educat.

Scarra-vârstă

Citește și: Hafu (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Scarra Wiki

ScarraWiki / Bio
Nume realWilliam „Scarra” Li
PoreclăScarra
Faimos caTwitch Star,

Social Media Star

Vârstă31 de ani
Zi de nastere25 noiembrie 1989
Locul naşteriiHouston, TX
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 76 Kg
Măsurători ale corpuluiaproximativ 48-34-39 țoli
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netă200.000 USD (USD)

Scarra Întâlniri, afaceri și prietene

Cine este iubita lui Scarra? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. Scarra este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație.

Scarra-prietena

Citește și: xChocoBars (Twitch Steamer) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Scarra Career & Net Worth

Care este valoarea netă a Scarra? A început să cânte profesionist pentru Rock Solid în 2010 și s-a alăturat Counter Logic în octombrie 2014. Are peste 1,4 milioane de abonați pe Twitch. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Fapte Scarra

  1. Scarra’s OfflineTV a fost fondat în 2017.
  2. După ce anterior a încercat și nu a reușit să creeze o casă de conținut de succes, Li a continuat apoi să fondeze OfflineTV.
  3. Primii patru membri ai săi au fost Scarra, Chris Chan, Based Yoona și Pokimane.
  4. OfflineTV este un grup online de divertisment social format din creatori de conținut cu sediul în Los Angeles, California.
  5. Acestea produc o gamă largă de conținut, de la videoclipuri farse la vloguri până la colegii de casă care joacă împreună.
  6. Grupul menține un număr mare de persoane pe platformele lor de socializare.

Citește și: Djarii (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found