The Weeknd (Singer) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Vârstă, Prietena, Întâlniri, Carieră, Familie, Fapte

The Weeknd este o personalitate canadiană renumită în lumea cântării și rapului. Este cântăreț, compozitor și producător de discuri canadian. El este adesea citat ca o influență asupra muzicii contemporane, precum și de către alți artiști. Reglați biografia și explorați mai multe despre The Weeknd’s Wiki, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Soția, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre el!

Înălțimea și greutatea săptămânii

Cât de înaltă este The Weeknd? El aparține unei etnii mixte, cu pielea albă, deoarece este din Canada. Înălțimea lui este decentă, cu lungimea de 6 ft și cântărește 77 de kilograme. Corpul său are o formă atletică medie. Corpul lui Laurie este măsurat la 40 inci piept și 33 inci talie. Dimensiunea pantofului său este de 10 (Marea Britanie). Ochii lui sunt negri și au părul șaten scurt și ondulat.

The Weeknd Net Worth

Care este valoarea netă a The Weeknd? În aprilie 2012, Tesfaye a început primul său turneu în Statele Unite, cu un spectacol la Festivalul Coachella. Pe 8 septembrie, Tesfaye a devenit primul artist masculin care a ocupat simultan primele trei locuri în topul Billboard Hot R&B Songs. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

The Weeknd Age

Câți ani are The Weeknd? Ziua lui de naștere cade pe 16 februarie 1990. Are 30 de ani. Semnul său zodiacal este Vărsător. S-a născut în Toronto, Canada. El deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte.

Prietena Weeknd

Cine este iubita lui The Weeknd? Tesfaye a început să se întâlnească cu modelul Bella Hadid la începutul anului 2015. S-a întâlnit cu Selena Gomez aproximativ un an înainte să se despartă la sfârșitul anului 2017. S-a mai întâlnit cu Alice Ustinova.

The-Weeknd-age

Citește și: Polo G (Rapper) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Prietena, Vârstă, Valoare netă, Carieră, Fapte

Wiki-ul Weeknd

Sfarsitul de saptamanaWiki / Bio
Nume realAbel Makkonen Tesfaye
PoreclăSfarsitul de saptamana
Faimos caRapper
Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastere16 februarie 1990
Locul naşteriiToronto, Ontario, Canada
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitatecanadian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft
Greutateaproximativ 77 Kg
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului12 (SUA)
Iubita1. Bella Hadid

2. Selena Gomez

3. Alice Ustinova

SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

The Weeknd Bio & Family

Weeknd’s este singurul copil al lui Makkonen și Samra Tesfaye, care au fost imigranți etiopieni în Canada la sfârșitul anilor ’80. În ceea ce privește educația, Tesfaye a participat la West Hill Collegiate Institute și la Birchmount Park Collegiate Institute din Scarborough.

Familia-Weeknd

Citește și: Playboi Carti (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Cursa, Date

Cariera Weeknd

Weeknd a devenit primul artist din istorie care a ocupat simultan primele trei poziții în topul Billboard Hot R&B Songs. Tesfaye a început un turneu în Toronto, cu prima sa prezentare live în localitatea Mod Club din oraș. În 2014, Tesfaye a remixat „Drunk in Love”, un single de Beyoncé de pe albumul său de studio omonim. În 2018, a lansat propria sa carte de benzi desenate Marvel intitulată Starboy pe baza imaginii sale. Și-a făcut debutul în filmul din 2019 Uncut Gems.

The-Weeknd-fapte

Faptele Weeknd

  1. Weeknd a câștigat Premiul Centric la premiile BET 2015.
  2. Tesfaye a donat 500.000 de dolari Black Lives Matter, tabăra lui Colin Kaepernick Know Your Rights.
  3. El este activ pe rețelele de socializare paltfroms.
  4. Are un fan imens care urmărește contul său de Instagram.
  5. A fost distins cu premiul Allan Slaight de către Walk of Fame din Canada pentru că a „avut un impact pozitiv în domeniile muzicii, filmului, literaturii, artelor vizuale sau spectacolului, sportului, inovației sau filantropiei”.

Citește și: Brooklyn Queen (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found