Kalvin Garrah (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Kalvin Garrah este un celebru YouTuber și vlogger american. Kalvin încarcă în principal viața de zi cu zi și tranziția și împarte cu fanii săi. Și-a început canalul pe YouTube în 2015 și l-a numit „KalvinGarrah”. Inițial, el nu prea avea idee că videoclipurile provocărilor sale vor fi atât de apreciate de oameni. Kalvin are obiceiul de a pune diferite tipuri de conținut pe pagina sa de YouTube. Principalul său conținut se concentrează în general pe stilul de viață cotidian. Dar încarcă și vloguri și le vorbește fanilor despre diferite lucruri. L-am găsi pe Kalvin vorbind despre hainele sale, făcând un tur al casei, muzica preferată, filme sau chiar descriindu-și prima zi la facultate. Vocea lui Kalvin este răcoritoare și lăudabilă datorită căreia fanii săi cresc în fiecare zi. De asemenea, are o bază imensă de fani pe Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera și multe altele despre el de Kalvin Garrah!

Kalvin Garrah Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Kalvin Garrah? El se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 63 kg sau 132 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 8 SUA.

Kalvin Garrah Age

Câți ani are Kalvin Garrah? Ziua lui de naștere cade pe 6 iulie 2000. În prezent, are 20 de ani. Semnul său zodiacal este Racul. S-a născut în Maryland. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Sapnap (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Fapte

Wiki Kalvin Garrah

Kalvin GarrahWiki / Bio
Nume realKalvin Garrah
PoreclăKalvin
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere6 iulie 2000
Locul naşteriiMaryland, Statele Unite
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 63 Kg (132 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-29-38 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului8 (SUA)
IubitaSienna
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubita Kalvin Garrah

Cine este iubita lui Kalvin Garrah? El este în relație cu Sienna. În septembrie 2019, a împărtășit un videoclip pe YouTube numit „o zi cu prietena mea”, care a fost filmat cu prietena lui Sienna. Mai mult decât atât, conform istoriei sale anterioare de întâlniri, el a avut o relație cu colega sa TikTok, Kenna Noel, din 2017 până la jumătatea anului 2018. A dat și Hannah.

Valoarea netă a lui Kalvin Garrah

Care este valoarea netă a lui Kalvin Garrah? Și-a început canalul pe YouTube în 2011. Conținutul său constă în principal din stil de viață, melodii și vloguri. În videoclip, îl poți găsi povestind experiența sa din trecut atunci când oamenii l-au judecat pentru că nu este suficient de bărbătesc. El a mărturisit în videoclip că nu s-a simțit niciodată suficient de bărbătesc și nici măcar nu are nicio problemă dacă oamenii l-au perceput ca fiind fete. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Citește și: Olivia Jade (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Familia Kalvin Garrah

Numele tatălui și mamei lui Kalvin Garrah nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat. Cele mai populare videoclipuri ale sale de pe YouTube includ „CRUZUL MEU LESBIAN!” și „IEȘIRE: Transgender”.

Fapte despre Kalvin Garrah

  1. Vlogurile Kalvin Garrah conțin videoclipuri din viața sa personală, cum ar fi viața acasă, la facultate, cu prietenii și excursii cu prietenii.
  2. În plus, el postează și videoclipuri „Monthly Favs” pe care le postează în fiecare lună.
  3. În acest videoclip, îl puteți găsi pe Kalvin împărtășind lucrurilor sale preferate pentru o anumită lună cu adepții săi.
  4. Aceste lucruri preferate cuprind haine, îngrijirea pielii, muzică, filme, încălțăminte, cărți și emisiuni TV.
  5. De când Gray și-a început canalul pe YouTube, el crede că YouTube s-a schimbat enorm.
  6. Dar el crede că este original și nu urmărește pe nimeni în special.

Citește și: Marcus Dobre (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found