Mikey Barone (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Valoare netă, Prietena, Familia, Carieră, Fapte

Mikey Barone este un factor de influență în rețelele sociale care a luat cu asalt diverse platforme de socializare. El și-a extins influența pe alte site-uri de socializare, în special pe Instagram. În prezent, se pare că se concentrează mai mult pe YouTube, unde postează în mod regulat întrebări și răspunsuri și provoacă videoclipuri. Colaborează adesea cu prietenii săi și cu personalități populare din rețelele sociale precum Bryce Hall și Bradlee Wannemacher.

În afară de aceasta, el își conduce și canalul personal de YouTube. El a creat canalul YouTube numit „brikey” împreună cu Bryce Hall. Se uită la faimoasa senzație de internet Cameron Dallas ca inspirație pentru construirea carierei sale.

Familia Mikey Barone

Mikey s-a născut la 2 iulie 1999 în Providence, RI. Mikey Barone locuiește cu mama sa Bella Barone și cu tatăl său vitreg. A fost foarte apropiat de tatăl vitreg de când era foarte tânăr. În copilărie, el a trăit într-o mulțime de locuri din întreaga Rhode Island, deoarece familia lor obișnuia să se mute dintr-un loc în altul aproape de două ori pe an. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Prietena Mikey Barone

Mikey Barone a avut o relație cu starul Instagram Taylor Alesia de ceva timp. Cu toate acestea, relația lor nu a durat foarte mult, iar destrămarea lor nu a fost foarte plăcută. Mai târziu, Mikey a fost văzută confortabil cu cântăreața pop, Maggie Lindemann, în videoclipurile sale Snapchat. Mikey este atât de apropiat de prietenul său Bryce Hall încât fanii îi întreabă adesea dacă sunt un cuplu. Cei doi băieți joacă adesea împreună cu fanii lor pretinzând că sunt foarte apropiați de colaborările lor video pe YouTube. De asemenea, sunt foarte repezi să-și respingă pretenția.

Mikey Barone Carieră

Vorbind despre cariera sa, Mikey Barone s-a alăturat inițial Vine și a postat un videoclip cu pisica sa. Cu toate acestea, el a șters aplicația mai târziu. După aceasta, uitându-se la „Expulzat”, care îl are în rolurile principale pe Cameron Dallas, Mikey a decis, de asemenea, să se alăture rețelelor sociale.

Mai târziu, el și-a creat canalul YouTube pe care l-au prezentat și colegii influențatori și starul TikTok, Mark Thomas. Cu viziuni în continuă creștere, Mikey Barone a plecat la Los Angeles pentru a-și construi o carieră profesională ca creator de conținut. Este rezident al orașului din 2018.

Vârstă, înălțime, greutate și statistici fizice

Vârsta lui Mikey Barone are 21 de ani. El stă pe o înălțime de 5 picioare și 7 centimetri înălțime. El cântărește 65 Kg sau 143 lbs. Măsurătorile corpului său sunt de 44-30-46 inch. În plus, are părul brun închis și are ochii negri.

Valoarea netă a lui Mikey Barone

Valoarea netă a lui Mikey Barone este estimată în jurul valorii de 500-700K USD. Sursa sa principală de venit este cariera sa în social media.

Mikey Barone Wiki

Wiki / Bio
Nume realMikey Barone
PoreclăMichael
Vârstăîn vârstă de 21 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

2 iulie 1999
ProfesieYouTuber, Social Media Influencer
Renumit pentruInstagram Star
Locul naşteriiProvidence, Rhode Island
Naţionalitateamerican
Etniealb
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
ZodiacCancer
Reședința curentăLos Angeles, California
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'7 "

Centimetri: 168 cm

Metri: 1,68 m

GreutateKilograme: 65 Kg

Lire sterline: 143 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

44-30-46 inci
Dimensiunea bicepsului16 inch
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului9 (SUA)
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Bella Barone

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Întâlniri anterioare?1. Taylor Alesia

2. Maggie Lindemann

2. Bryce Hall

Prietena / ÎntâlniriSingur
Soția / soțiaNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăNecunoscut
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 500-700K USD
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Favorită
Culoare preferataViolet
Actrita preferataEmma Watson
Bucătăria preferatăItaliană
Destinația preferată de vacanțăGrecia
Hobby-uriDans, Cânt, Gimnastică
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram

Citește și: Adande Thorne (Youtuber) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Fapte

Mikey Barone Fapte

  • Mikey a menționat odată că poartă întotdeauna mâneci lungi, poate fi văzut fără mâneci lungi în unele dintre videoclipurile sale.
  • El postează videoclipuri adorabile care înfățișează provocări de dans și cântat alături de clipuri sincere care ne duc în culisele unora dintre cele mai invidiate shindig-uri care au loc în Los Angeles.
  • Addison Rae, Tayler Holder, Dixie D'Amelio, Bryce Hall sunt doar câțiva dintre colaboratorii obișnuiți ai lui Mikey.
  • Are un fan imens care își urmărește platformele de socializare.
  • Este un pasionat iubitor de câini.

Citește și: Annie Grace (Youtuber) Vârstă, Wiki, Bio, Iubit, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Carieră, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found