Sr Pelo (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Sr Pelo este un youtuber mexican, animator, artist, comediant, actor și actor de voce. Este bine cunoscut pentru videoclipurile sale în care țipă sau face alte astfel de zgomote și, de asemenea, parodiile sale animate de jocuri video, cum ar fi Team Fortress 2, Super Mario și Undertale, precum și seria de parodii Mokey's Show, bazată pe desenul Mickey Mouse and Co. Pe 16 noiembrie, el a încărcat Spooky Month - The Stars, care este o continuare a lunii sale infricosatoare, un videoclip tematic de Halloween cu doi copii care sărbătoresc Halloween-ul. De asemenea, el încarcă jocuri, desene animate și seriale TV pe canalul său popular de pe YouTube. A câștigat peste 3,7 milioane de abonați. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera și multe altele despre el!

Sr Pelo Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Sr Pelo? El se află la o înălțime de 5 ft 7 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 60 kg sau 131 lbs. Are ochi negri și păr negru și creț. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 8 SUA.

Sr Pelo Age

Câți ani are Sr Pelo? Ziua lui de naștere cade pe 23 octombrie 1992. În prezent, are 28 de ani. Semnul său zodiacal este Scorpionul. S-a născut în Bridgeport, CT. El deține naționalitatea mexicană și aparține etniei mixte. Numele său real este David Axel Cazares Casanova.

Citește și: Matt Sloan (Youtuber) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Prietena, Carieră, Fapte

Sr Pelo Wikipedia

Sr PeloWiki / Bio
Nume realDavid Axel

Cazares Casanova

PoreclăSr Pelo
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă28 de ani
Zi de nastere23 octombrie 1992
Locul naşteriiMexic
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitatemexican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 60 Kg (131 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului8 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 400.000 $ (USD)

Prietena Sr Pelo

Cine este iubita lui Sr Pelo? Are o prietenă care este SecretNarcissist, amândoi vorbesc / împărtășesc de obicei despre relația lor pe Twitter, SN uneori postând ușor schițe NSFW / lucrări de artă ale relației lor.

Citește și: Sapnap (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Fapte

Sr Pelo Net Worth

Care este valoarea netă a lui Sr Pelo? Cel mai vizionat videoclip al său este Underpants (o parodie a jocului video Undertale). Cariera online este principala sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 400.000 USD (USD).

Sr Pelo Carieră

Sr Pelo s-a alăturat YouTubeului la 30 mai 2008, dar nu a început să posteze videoclipuri decât la 9 august 2011. Primul videoclip pe care l-a postat a fost despre benzi desenate furioase, animații și alte lucruri.

Familia Sr Pelo

Numele tatălui și al mamei Sr. Pelo nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat. Majoritatea conținutului său se referă la un public vorbitor de limbă engleză, dar, de asemenea, face ocazional videoclipuri în limba sa maternă, spaniolă.

Sr Pelo Fapte

  1. Numele original al lui Sr Pelo pe YouTube era 123Pendejos, în engleză care înseamnă 123Stupids.
  2. Mai târziu, l-a schimbat mai târziu în Sr Pelo, care vine la porecla pe care o avea în liceu, „Pelo Conchela”, care înseamnă „Pussy Hair”.
  3. În videoclipurile sale recente, el include adesea camee ale altor Youtuberi populari și ale altor personalități online.
  4. Locuiește în Coatzacoalcos, un oraș important din coasta de est a statului Veracruz, pe Twitter și-a exprimat îngrijorarea cu privire la creșterea violenței în oraș și la necesitatea potențială de a se muta în altă parte.
  5. Sr Pelo s-a abonat odată la Diesel Patches pentru că PewDiePie, dar când l-a văzut pe Diesel făcând videoclipuri pe H3H3, Jake Paul și RiceGum, s-a supărat pe el.

Citește și: Imallexx (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte